Tarantino grät till den nya filmen Suspiria

Tarantino grät till den nya filmen Suspiria

Uppdaterad 14 juli 2021 kl. 08:07 | Publicerad 03 juli 2018 kl. 13:07
ANNONS
ANNONS

"Call Me by Your Name"-regissörens kommande film hyllas tidigt.

Det finns all anledning att vara peppad inför Luca Guadagninos "Suspiria". Inte bara utlovar den replikfria trailern en minst sagt speciell upplevelse, Guadagnino berättar för La Repubblica att han visade filmen för sin vän, tillika mästerregissören, Quentin Tarantino som enligt uppgifter av IndieWire grät av lycka. 

Filmen är en remake av Dario Argentos skräckfyllda kultklassiker från 1977 som fick den svenska översättningen Flykten från helvetet. Berättelsen kretsar kring en erkänd dansskola där den konstnärliga ledaren, en ambitiös balettdansös och en sörjande psykoterapeut alla trasslas in i ett form av mörker. Det är nästan lättast att ta en titt på trailern nedan för att förstå vad jag menar:

Medverkar gör Dakota Fanning, Tilda Swinton och Chloë Grace Moretz. Just Moretz berättade för IndieWire att Suspiria är så nära en modern Stanley Kubrick-film man kan komma, hon kände sig som om hon befann sig i The Shining under inspelningen. Efter dessa tidiga reaktioner går det nästan inte att bärga sig inför släppet av Suspiria som distribueras av Amazon Studios. I USA går filmen upp på biograferna den 2:e november i år.

Vad tror du om Luca Guadagninos "Suspiria"?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL