Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sylvester Stallone hintar om Expendables 4

Sylvester Stallone hintar om Expendables 4

André Sao Pedro | Nyhet
14 januari 2018
André Sao Pedro | Nyhet
14 januari 2018

Actionstjärnan Sylvester Stallone flörtar med fansen om ny Expendables på sitt officiella Instagram-konto.

Det blir en ny Expendables 4 – i alla fall om man ska tro Sylvester Stallone. Den 71-årige skådespelaren lade nyligen upp en bild på sig själv på sitt Instagram-konto som föreställde hans karaktär Barney Ross.

Sylvester Stallone är just nu under luppen av det amerikanska rättssystemet efter att ha blivit anklagad för en våldtäkt som ska ha inträffat 1990. Nyligen lade stjärnan upp en bild på sitt officiella Instagram-konto föreställande Barney Ross, Stallones testosteron-laddade hjälte i Expendables-filmerna, tillsammans med kollegorna Jason Statham och Randy Coutoure. Bilden pryds dessutom med texten ”när du äntligen trodde att det var säkert att vistats utomhus… De kommer tillbaka!” som hintar om att Expendables 4 är på gång.

Sylvester stallone instagram

Det är dock inte första gången Stallone hintar om en ny film på Instagram. Förra året flörtade han med publiken om en uppföljare till Creed, som beräknas ha amerikansk premiär i slutet av 2018.

Sylvester Stallone regisserade The Expendables som hade premiär 2010 och spelade in hisnande 275 miljoner dollar världen över. Filmen fick två uppföljare som släpptes 2012 och 2014. I takt med filmseriens ekonomiska framgångar har ensemblen växt genom åren där legendariska actionprofiler som Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis och Jean-Claude Van Damme har tillkommit.

Ser du fram emot en ny Expendables-film med Sylvester Stallone?