Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sylvester Stallone ändrar i manuset till Rambo 5

Sylvester Stallone ändrar i manuset till Rambo 5

Kristian Andersson | Nyhet
23 oktober 2018
Kristian Andersson | Nyhet
23 oktober 2018

Sylvester Stallonen reviderar manuset till kommande Rambo 5

Actionfans världen över håller span på "Rambo 5", som just nu är under produktion. I filmen får vi självfallet se actionstjärnan Sylvester Stallone när han gestaltar den populära karaktären Rambo. Huvudrollsinnehavaren gör fortfarande ändringar i manus.

Enligt Dark Horizons kommer filmen att handla om journalisten Carmen Delgado vars syster blir kidnappad av den Mexikanska knarkkartellen och Rambo kommer givetvis att försöka hjälpa henne med att få tillbaka sin syster helskinnad.

Stallone har under inspelningen av kommande Rambo 5 tagit fram pennan för att justera i manuset. Något som kan stressa fans eftersom det sällan ses som optimalt då oplanerade inspelningar tenderar att krackelera. Men han tycks vara lugn i situationen. Han har använt sina sociala medier och öppet publicerat bilder på när han skriver om filmen. Här kan du läsa mer om den femte installationen av den klassiska actionfilm-serien.

Stallone är även aktuell med Creed 2 som har premiär 23 november 2018. I den filmen kommer han återigen att spela den legendariska karaktären Rocky Balboa. Stallone har nyligen dessutom gått med i ett nytt filmprojekt, Hunter, som baseras på en populär bok med samma namn.

Är du sugen på en ny Rambo eller börjar Stallone bli till åren?