Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Sydney Sweeney "köpte 17 fejkträd" för att stoppa spionerande grannar

Filmstjärnan "köpte 17 fejkträd" för att stoppa spionerande grannar

Eric Diedrichs
Eric Diedrichs | Nyhet
13 september 2023
Eric Diedrichs
Eric Diedrichs | Nyhet
13 september 2023

Stjärnan berättar om sitt bristande privatliv i intervju med Filmtopp

Med "Euphoria" har Sydney Sweeney blivit en av Hollywoods hetaste stjärnor. I en intervju med Filmtopp berättar hon hur fick ta till sig av kreativa medel för att skydda sig från spionerande grannar.

Att det gäller att smida medan järnet är varmt tycks vara ett talspråk Sidney Sweeney lever efter. Nyligen 26 år fyllda har hon redan medverkat i 50 produktioner och har ytterligare fem på ingång. Häromdagen såg vi henne fronta Rolling Stones nya musikvideo Angry och dessförinnan har hon medverkat i produktioner som The Handmaid's Tale, The White Lotus, Sharp Obejcts, Once Upon a Time in Hollywood, Voyeurerna och, så klart, Euphoria.

När Filmtopps Eric Diedrichs pratade med stjärnan i samband med premiären för Prime Videos erotiska thriller Voyeurerna – om ett ungt par som börjar spionera på sina grannar – frågade vi henne och kollegan Justice Smith om de själva har fönstergluttat någon gång.

Filmstjärnan "köpte 17 fejkträd" för att stoppa spionerande grannar
Sydney Sweeney i en intervju med Filmtopp. Foto: FIlmtopp Int / Pexels

Filmstjärnan "köpte 17 fejkträd" för att stoppa spionerande grannar

Efter att förs brista ut i ett förvånat "Va?!" skiner Sidney Sweeney upp och kollar nyfiket på Justice, som är först med att våga ta ton.

– Sociala medier låter en spionera på folk hela tiden, det är ett slags spioneri i samförstånd. Det finns vackra saker som sociala medier låter oss göra, som att föra oss samman, men om du blir besatt av det och hela tiden spanar in andra människors liv så förlorar du dig själv, säger Justice på ett närmast bekännande vis.

Därefter berättar Syndey Sweeney om en upplevelse hon hade, där istället hon var den som blev utsatt för smygtittande.

– Det var under karantänen i pandemin… Jag har en takterrass där jag tränar och som alla kan kika in i. När jag var ute och gick min hund Tank runt kvarteret så kom det fram en kille som bor mittemot mig och sa "Å, det är du som tränar på taket", berättar Sidney och Justice utbrister "Skumt!", "Skumt!".

Hon fortsätter:

– Nästa dag så beställde jag bokstavligt talat sjutton stycken fejkträd och satte upp dem överallt. Så ja, det var någon som spionerade på mig.

Se hela intervjun här nedan:

Vi får helt enkelt hoppas att sjutton fejkträd satte stopp för Sidney Sweeney-spionaget. 

NÄSTA ARTIKEL