Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Vår lilla hemlighet säsong 4 – detta vet vi

Vår lilla hemlighet säsong 4 – detta vet vi

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 juni 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 juni 2023

Återvänder den skotska serien med en säsong 4?

Hela den tredje säsongen av "Vår lilla hemlighet" har kommit till SVT Play. Filmtopp tar en titt på hur chanserna för en fortsättning ser ut för serien.

Den tredje säsongen av Vår lilla hemlighet landade på SVT Play natten till den 7 juni. Likt föregående säsong består säsong 3 endast av fyra avsnitt, så det är inga problem för den hängivna tittaren att beta av samtliga avsnitt i ett svep. Med det i åtanke kan det vara värt att utforska hur möjligheten ser ut för en säsong 4 framöver.

Är du inte bekant med Vår lilla hemlighet, så är serien en brittisk dramathriller med en hel del komiska inslag. Handlingen kretsar kring två bröder som av misstag kör ihjäl en man. De gör vad de kan för att sopa undan sina spår, men snart börjar det visa sig att de inte kan lita på någon – framför allt inte varandra.

Serien heter Guilt på engelska och är skapad av Neil Forsyth. I rollerna ser vi Mark Bonnar, Emun Elliott, Henry Pettigrew och Jamie Sives m.fl.

Vår lilla hemlighet säsong 4 – detta vet vi
Foto: SVT.

När kommer Vår lilla hemlighet säsong 4?

För den som hade hoppats på en säsong 4 av Vår lilla hemlighet måste vi tyvärr meddela att det inte kommer att bli någon fortsättning efter den tredje säsongen.

Den skotska serien har bekräftats avslutas med säsong 3, vilket också ska ha varit planen från början.

– Vi såg alltid Vår lilla hemlighet som en trilogi, så jag ser fram emot att skriva den sista akten, har Forsyth tidigare sagt.

Samtliga fyra avsnitt av den sista säsongen släpps på SVT Play den 7 juni klockan 02.00.

NÄSTA ARTIKEL