Hett sommarläger i SVT:s nya satsning “Bara sex“

Ungdomar experimenterar i SVT:s nya satsning “Bara sex“

  • SVT Play
Filmtopp
04 januari 2024 kl. 21:01

Premiär i veckan

Snart är det premiär för SVT:s nya ungdomsserie “Bara sex“ som utspelar sig på ett sommarläger där en oplanerad kärleksrelation växer fram.

Med produktioner som Festen, Strula och Jobbigt har SVT de senaste åren satsat stort på att förse sina tittare med nya ungdomsserier. Näst på tur är Bara sex, en miniserie i fyra delar som äger rum på ett sommarläger. I berättelsens centrum står personer som upptäcker både sex och kärlek för första gången i livet. 

Mollie Lindblom-Levy och Leo Harju. Foto: Marcus Ljunggren / SVT.

Detta händer i nya serien “Bara sex“ på SVT

Handlingen i Bara sex följer Miriam som känner att det är dags att ta steget och bli av med oskulden. Hon ser därför sommarlägret som den perfekta möjligheten att hitta någon lämplig – helst utan att behöva fördjupa sig i en kärleksrelation. När Cesar dyker upp bestämmer hon sig för att han ska bli hennes första, men att upprätthålla en vänskaplig relation visar sig vara knepigare än hon förväntat sig.

Seriens avsnitt är mellan 20-27 minuter långa och efter det första, som heter Vill du ha sex med mig?, släpps resterande inom loppet av en veckas tid. I rollerna ser vi bland annat Mollie Lindblom-Levy, Leo Harju, Simon Abramsson, Alexander Klum och Fideli Hohenthal

“Bara sex“ finns att streama på SVT Play från och med den 8 januari. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL