SVT lägger in ny bokning – då gör Molly Sandén ”Allsång på Skansen” 2024

SVT överraskar med ny bokning – då gör Molly Sandén ”Allsång på Skansen” 2024

  • SVT Play
Axel Diedrichs
15 juni 2024 kl. 13:40

Uppträder med flera stora namn

Vi trodde att hela schemat var spikat, men nu står det klart att Molly Sandén kommer uppträda under "Allsång på Skansen" i sommar.

I torsdags gick SVT ut med vilka som är årets artister i Allsång på Skansen med Pernilla Wahlgren som programledare. Men nu visar det sig att Sollidens scen får ytterligare stjärnglans – av Molly Sandén, som ska ta plats där på en dag tillsammans med flera andra stora artister. Däribland Tomas Ledin och Omar Rudberg.

Foto: Iza Boëthius / SVT.

Då uppträder Molly Sandén på Allsång på Skansen 2024

I ett utskick från SVT under lördagen berättar kanalen att Molly Sandén ska gästa Allsång på Skansen 2024 tisdagen den 2 juli. Detta är alltså i det andra programmet där följande andra artister ska uppträda: Peg Parnevik, Tomas Ledin, Young Royals-stjärnan Omar Rudberg och Mange Schmidt & Byz.

Det här blir inte första gången som Molly Sandén gästar Allsång på Skansen då hon uppträtt flera gånger tidigare och även stått för extratimmen Allsångsscenen är din.

En anledning till att Molly Sandén gästar det populära programmet är att hon tvingats ställa in sin medverkan på festivalen STHLM Fields. Med det sagt får publiken en annan chans att se henne på scenen.

"Allsång på Skansen" har premiär på SVT1 och SVT Play den 25 juni. I premiäravsnittet ser vi Albin Lee Meldau, Molly Hammar, Marcus & Martinus, Tina Ahlin, Malena Ernman med Orsa Spelmän och Adaam.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL