Sunes föräldrar stjäl showen – då har Familjen Andersson premiär

Sunes föräldrar stjäl showen – då har Familjen Andersson premiär

  • SVT Play
Filmtopp
22 augusti 2023 kl. 11:15

Peter Dalle står för regin

Snart har den nya Sune-serien "Familjen Andersson" premiär på SVT. I den ser vi de två stjärnorna Filip Berg och Liv Mjönes som mamma och pappa Andersson.

Familjen Andersson är en helt ny humorserie som handlar om hela Sunes familj, men den här gången har de vuxna större plats i berättelsen. Berättelsen kretsar runt en svensk-norsk konflikt startad av en elak granne i det område som de bor. I serien får vi se flera välbekanta ansikten bland de vuxna skådespelarna.

Regissör är Peter Dalle och i rollerna ser vi bland andra Filip Berg, Liv Mjönes, Per Andersson, Julia Dufvenius och den norska storstjärnan Sven Nordin. Sune spelas av Olle Einarsson, storasyster Anna av Laura Lindkvist, och lillebror Håkan av Folke Axelsson Schulman

Sunes föräldrar stjäl showen – då har Familjen Andersson premiär
Foto: Janne Danielsson / SVT.

Då har serien Familjen Andersson premiär på SVT

Granne med Anderssons bor även den dryga norrmannen Oddvar (Sven Nordin). Han gör allt för att förpesta grannsämjan och försöker starta en norsk-svensk konflikt i området. Vi får också möta Karin och Rudolfs vänner familjen Blixt (Per Andersson och Julia Dufvenius).

Den första säsongen av Familjen Andersson har premiär på SVT Play fredagen den 25 augusti. Den linjära sändningen går på SVT1 och SVT24 klockan 21:00 samma dag. På premiärdagen blir de första två avsnitten tillgängliga. Därefter släpps de ett i veckan.

Sammanlagt får vi se tio stycken 27 minuter långa avsnitt. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL