Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Farliga familjeband

Streama Farliga familjeband på SVT Play

  • SVT Play
Carl-Christian Frunck | Nyhet
16 november 2021
Carl-Christian Frunck | Nyhet
16 november 2021

Ny engelsk thrillerserie om familjehemligheter

Familjehemligheterna avlöser varandra i den nya brittiska thrillerserien "Farliga familjeband" som nu går att streama på SVT Play.

Serien Farliga familjeband är skapat av Louise Hopper under originaltiteln Flesh and Blood. Den handlar om Vivien, som spelas av Francesca Annis, en nybliven änka. Hon träffar Mark, en betagen karl som spelas av Stephen Rea. Men Viviens tre vuxna barn vars alla barn har sina egna skelett i garderoben, anar oråd. Det gör också familjens nyfikna granne Mary som spelas Imelda Staunton.

Avundsjuka och vänsterprassel

Farliga familjeband är en kompott på ingredienser som sex mot betalning, avundsjuka och vänsterprassel. Det påminner mig om de svenska 80- och 90-tals såporna Rederiet och Varuhuset, som också innehåller samma ingredienser som den nya engelska thrillerserien.

Till skillnad från Rederiet och Varuhuset har Farliga familjeband fått ett positivt mottagande från flera kritiker. Serien var även en av IMDb:s mest populära serier under 2020-2021.

Första säsongen av Farliga familjeband består av fyra avsnitt och första avsnittet av serien finns tillgängligt att streama på SVT Play.

NÄSTA ARTIKEL