Stina i Gift vid första ögonkastet: "Vad har ni för problem?!"

Stina Thunberg i Gift vid första ögonkastet: "Vad har ni för problem?!"

  • SVT Play
Filmtopp
Uppdaterad 31 maj 2023 kl. 21:41 | Publicerad 30 maj 2023 kl. 14:11

Paret ger ett oväntat svar på frågan alla ställer

I det senaste avsnittet av Gift vid första ögonkastet 2023 fick alla paren möta varandra. Enligt Stina Thunberg fick hon och partnern Fredrik direkt svara på frågan "vad har ni för problem?", men deras svar möttes med skepsis.

Den nionde säsongen av Gift vid första ögonkastet börjar närma sig sin final. I gårdagens avsnitt, det sjunde i ordningen, fick de olika paren möta varandra för första gången.

Stina Thunberg, 31, och Fredrik Lindberg, 32, utgör ett av de par som bestämde sig för att inte bara hitta kärleken framför TV-publiken utan också att gifta sig. Att para ihop på det där viset är givetvis en chansning och för vissa verkar det ha gått bättre än för andra.

Stina i Gift vid första ögonkastet: "Vad har ni för problem?!"
Stina Thunberg och Fredrik Lindberg i Gift vid första ögonkastet. Foto: SVT

Båt och skumpa för paren i Gift vid första ögonkastet 2023

När säsongens par väl möttes för första gången, på en båttur med skumpa, blev det tydligt att giftermålen skett lite mindre friktionsfritt för Stina och Fredrik, i vart fall om man ska gå på deras egna ord.

– Vi har det jättebra, säger Stina när de får frågan om hur det går för dem.

– Det har känts väldigt naturligt och enkelt, tycker vi, säger en nöjd Fredrik och frågar leende om alla andra känner likadant.

Hans fråga möts av skratt och smått kommenterar som "Ja, ja, jätteenkelt" och "Smooth sailing hela vägen", för att sedan landa i mer seriösa svar som "Nä, kanske inte riktigt så" och "Vi har nog alla något som vi jobbar på allihopa tror jag".

Stina i Gift vid första ögonkastet
Foto: SVT

Stina i Gift vid första ögonkastet: "Vad har ni för problem?!"

Att det skulle vara så friktionsfritt för Stina och Fredrik verkade de andra paren ha svårt att köra, i alla fall om man ska tro Stina:

– Det var liksom den första frågan, vad har ni för problem?! Jag och Fredrik har egentligen inget som skaver sådär. Alla frågar "nåt måste vara fel, nåt måste vara fel?" Det är klart att Fredrik är lite stressad eftersom vi flyttade hem till honom. Han är lite mer av en perfektionist än vad jag är.

Även Fredrik delar samma bild:

– Vi har försökt att komma på något att jobba med, men det sjuka är att vi inte har haft något. De [de andra deltagarna] var både förvånade och kanske lite skeptiska till vårt svar, tror jag. Jag märkte själv när jag sa det, att det låter lite för bra för att vara sant.

På frågan om varför det flyter på så bra, har Stina ett enkelt svar, "samma grundvärderingar, tror jag". Nästa avsnitt av "Gift vid första ögonkastet" kommer till SVT och SVT Play på måndag.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL