Stina i Gift vid första ögonkastet: "Vad har ni för problem?!"

Stina Thunberg i finalen av Gift vid första ögonkastet: "Nu vet jag inte"

  • SVT Play
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 07:29 | Publicerad 19 juni 2023 kl. 07:00

Det drar ihop sig i den stora finalen

Den sista dagen vaknar alla upp ensamma, för beslutet ska fattas enskilt. Allt står på spel och inget är givet. Ska de fortsätta vara gifta eller ska de skiljas?

OBS! ARTIKELN INNEHÅLLER SPOILERS OM NÄSTKOMMANDE AVSNITT AV GIFT VID FÖRSTA ÖGONKASTET

Gift vid första ögonkastet final 2023
Stina Thunberg och Fredrik Lindberg. Foto: SVT.

Väljer Stina Thunberg och Fredrik Lindberg att stanna kvar som gifta eller väljer de att skilja sig?

Det har blivit dags för det sista avsnittet av Gift vid första ögonkastet 2023 på SVT och paren ska nu avslöja sina slutgiltiga val, ska de fortsätta vara gifta eller ska de skiljas? Första par att ge sina svar är Stina Thunberg och Fredrik Lindberg.

Under säsongen har båda parter visat sig ha ett stort kontrollbehov vilket kan göra det svårt att släppa in någon på djupet och Fredrik får börja deras sista samtal enskilt med sexologen Kalle Norwald, parterapeuten Maria Farm och psykologen Fredric Bohm. Här gräver de lite djupare i parets olikheter innan Stina får komma in i rummet.

–Jag tycker att vi är oense ganska ofta, men har man en trygghet i en relation, då tror jag att man kan hantera det, man löser det för varandra och inte att det blir en tävling. Vi har haft våra olikheter och varit oense men inget man känt att man behöver vinna där och då, säger Fredrik.

Gift vid första ögonkastet 2023 sista avsnittet svt
Stina Thunberg. Foto: SVT.

Stina har även varit väldigt öppen med att hon velat skilja sig

Under säsongen som gått har Stina varit väldigt öppen med att hon har velat skilja sig. Under avsnittet blir det flera stunder när tårarna börjar rinna. Dels i taxin påväg för att besöka platsen där de gifte sig, och dels när hon läser upp ett brev om deras resa från produktionen. Stinas känslor i att vilja skiljas har visat sig vara en skyddsmekanism och att hon nu har släppt de känslorna helt.

– Nu vet jag inte hur jag någonsin skulle säga nej till den mannen, säger Stina.

Stina och Fredrik i gift vid första ögonkastet 2023
Stina Thunberg och Fredrik Lindberg. Foto: SVT.

 

Lyckans dag!

Fredrik och Stina får tillslut frågan om de fattat varsitt beslut i om de ska fortsätta som gifta eller om de väljer att skilja sig. Fredrik blir först ut att avslöja sitt slutgiltiga val och han säger ja samtidigt som han tittar kärleksfullt på Stina, och Stina vänder sig mot Fredrik och svarar:

– Ja det vill jag!

Slutet gott, allting gott för Stina Thunberg och Fredrik Lindberg som funnit kärlekslyckan tack vare SVT och Gift vid första ögonkastet.

Missa inte finalen av Gift vid första ögonkastet på SVT och SVT Play på måndag 19.00.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL