Missen i Allsång på Skansen – Lena PH kunde inte Pernilla Wahlgrens låt

Stela missen i ”Allsången” – Lena PH kunde inte Pernilla Wahlgrens låt

  • SVT Play
Axel Diedrichs
03 juli 2024 kl. 11:03

Hade svårigheter att sjunga med i Pernilla Wahlgrens låt

När Pernilla Wahlgren gick över till Lena Philipsson under "Allsång på Skansen" för att sjunga egna låten "Picadilly Circus" gick det sådär.

I går var det säsongens andra avsnitt av Allsång på Skansen under ledning av Pernilla Wahlgren. I vanlig ordning var det stora artister som intog Sollidenscenen för att frälsa publiken med egna låtar och allsång. När kvällens sista gäst Molly Sandén skulle möta publikhavet med allsång valde hon att sjunga en av Pernilla Wahlgrens egna hits, Picadilly Circus

Stela missen i ”Allsången” – Lena PH kunde inte Pernilla Wahlgrens låt
Lena PH kunde inte texten när Pernilla Wahlgren sjöng egna låten med henne. Foto: SVT.

Lena PH kunde inte Pernilla Wahlgrens text under Allsång på Skansen

Risken med allsång är ju förstås att alla inte kan sången. Så blev fallet när kändisgästen Lena Philipsson befann sig i publiken för att ta del av gårdagens festligheter. När Pernilla Wahlgren gick fram till vännen för att få henne att sjunga några rader blev det ingen supersuccé. 

– Jag kan inte texten, sade Lena Philipsson efter att ha försökt haka på. 

Men trots att det var hennes egna låt, verkade Pernilla Wahlgren inte ta särskilt illa vid. Det skrattades mellan de två innan programledaren pös vidare för att sjunga med andra i publiken. 

Under sändningen fick Lena PH stöd av tittarna. Kommentarer som "Lena PH borde vara på scenen istället för i publiken" och "Låt Lena PH få sjunga på scenen" gick att läsa i Aftonbladets livechatt.

En annan snackis från gårdagens avsnitt av Allsång på Skansen var att sonen Benjamin Ingrosso befann sig på plats. Under kvällen fick vi se honom sjunga tillsammans med mamma Pernilla, och det gick då bättre än vad det gjorde för Lena PH.

Nästa tisdag fortsätter "Allsång på Skansen" 2024 på SVT1 och SVT Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL