Snart premiär för Mästarnas mästare 2024 – så blir det nya upplägget

Snart premiär för Mästarnas mästare 2024 – så blir det nya upplägget

  • SVT Play
Axel Diedrichs
29 januari 2024 kl. 09:01

Svårare än någonsin att nå Nattduellen

Det har blivit dags att ta sig an efterlängtade "Mästarnas mästare" 2024 som har premiär på SVT söndagen den 4 februari.

Senare i veckan släpps den 16:e säsongen av SVT:s populära tävlingsprogram där stora idrottsprofiler möter varandra i en rad tuffa tävlingar, och där en till slut ska krönas till "Mästarnas mästare".

När den programmets nya säsong går av stapeln hittar vi följande nio deltagare på plats redan från starten. Det är då Anja Pärson, Sebastian Larsson, Emma JohanssonTony Rickardsson, Joel Lundqvist, Johanna Davidsson, Johanna Ahlm, Jimmy Samuelsson och Anna Wijk som tvingas till att tävla för att hitta huset som de ska bo i. Vid deras sida i Mästarnas mästare 2024 har de programledare Micke Leijnegard

Snart premiär för Mästarnas mästare 2024 – så blir det nya upplägget
Foto: SVT.

Nytt upplägg när Mästarnas mästare 2024 har premiär

Något som är speciellt med nypremiären av det älskade programmet på SVT är att tittarna då får ta del av ett nytt träningsupplägg. Den här gången kommer det att vara kvaltävlingar som får bestämma vilka av deltagarna som hamnar i den berömda Nattduellen. Med detta sagt blir det svårare än någonsin förut att nå hela vägen fram för att få kamma hem programmets prestigefyllda titel.

Vem av personerna på bilden ovan tror du har vad som krävs för att kunna vinna och bli störst av dem alla?

"Mästarnas mästare" 2024 har premiär på SVT1 och SVT Play söndagen den 4 februari klockan 20:00.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL