Se Prins Daniel göra yoga i kostym – då sänds hans 50 års-special på SVT

Se Prins Daniel göra yoga i kostym – då sänds hans 50 års-special på SVT

  • SVT Play
Axel Diedrichs
Uppdaterad kl. 13:08 | Publicerad 29 augusti 2023 kl. 11:08

I kväll får vi en timmes lång sändning med fullt fokus på Prins Daniel

I kväll sänds SVT:s specialprogram "Prins Daniel – 50 år" där han intervjuas av Carina Bergfeldt. Produktionen ger tittarna flera insiktsfulla sekvenser men också lättsmälta ögonblick, som när han gör yoga iklädd kostym.

I SVT:s specialprogram Prins Daniel – 50 år får den folkkäre TV-profilen Carina Bergfeldt tillfället att både intervjua och spendera en dag med prins Daniel. Det landar i ett mångbottnat samtal om passionen för idrott och livet som ingift i den svenska kungafamiljen. Daniel får även chansen att blicka tillbaka de många år som han spenderat tillsammans med kronprinsessan Viktoria och den familj som de två byggt. Vidare får vi i en sekvens följa med i arbetet när Daniel engagerar sig i unga barns hälsa. 

Se Prins Daniel göra yoga i kostym – då sänds hans 50 års-special på SVT
Foto: Janne Danielsson / SVT.

Se Prins Daniel göra yoga i kostym – då sänds hans 50 års-special på SVT

Prins Daniel har tagit sig en lång väg från den lilla tätorten Ockelbo där han växte upp, men han verkar fortfarande har fötterna på jorden. Det visar han inte minst när han låter rikssänd TV filma honom yoga med barn som får ta del av hans och kronprinsessan Viktorias hälsoprogram Generation Pep

Det är framför allt på fronten med att leda människor till ett hälsosammare och aktivare liv som Daniel vill påverka och hjälpa till i samhället: 

– Jag besöker och sätter ljuset på någonting som känns viktigt och relevant. Jag träffar personer som gör bra saker inom svåra områden för att visa uppskattning för eldsjälar. Sen har jag mitt hälsoengagemang för barn och ungas hälsa. Vi sitter ned för mycket, rör oss för lite och har en utmaning där, säger han till Carina Bergfeldt

Bland de mer lättsamma inslagen utöver när Daniel gör yoga får vi även se när han blir mottagen som en rockstjärna på SM i Ung företagsamhet och visa sin favorittavla bland konsten på Haga slott.

"Prins Daniel – 50 år"  sänds på SVT1 klockan 20:00. Vill du inte vänta till sändningen med att se programmet kan du streama specialen på SVT Play redan nu.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL