Lasse Berghagens fortsatta diss mot Allsång på Skansen – nu med Pernilla Wahlgren

Så vill Pernilla Wahlgren förändra Allsång på Skansen: "Mottagits jättebra"

  • SVT Play
Filmtopp
Uppdaterad kl. 19:28 | Publicerad 15 augusti 2023 kl. 18:00

Profilens budskap inför säsongens sista sändning

Det råder inga tvivel om att Pernilla Wahlgren varit en ny injektion för "Allsång på Skansen". Inför säsongens final berättar hon om hur hon vill ge programmet en mer komisk spinn.

Årets säsong av Allsång på Skansen har inte bara gett en hel del minnesvärda artistframträdanden på Sollidenscenen, utan också många uppskattade stunder med dess nya programledare Pernilla Wahlgren. Under sommarkvällarna ute på Djurgården har hon drivit en hel del på sig själv och sin offentliga familj, samt styrt upp en hel del sketcher. Inte minst kommer vi att komma ihåg den där hon fick Carola Häggkvist att kasta kruka, som en blinkning till artistens skandalomsusade kväll för arton år sedan när hon rev upp en rabatt och kastade ut den på en person i publiken.  

Så vill Pernilla Wahlgren förändra Allsång på Skansen: "Mottagits jättebra"
Foto: SVT.

Så vill Pernilla Wahlgren förändra Allsång på Skansen: "Mottagits jättebra"

I kväll är det dags för säsongsfinalen. Då berättar Pernilla Wahlgren för Aftonbladet om hur hon vill sätta sin egen prägel på programmet, och att det är något som hennes uppdragsgivare på SVT uppskattar: 

– Det har mottagits jättebra. Det har varit viktigt för mig att inte gå in och vara en seriös programledare. Utan att vara lite rolig och lös i huvudet här också, säger Pernilla Wahlgren till Aftonbladet.

Om vi kommer att fortsätta se profilen sprida sin humoristiska energi över publiken och TV-tittarna även nästa år återstår att se. Hennes svar om framtiden ger inga klara besked. Oavsett om det blir med eller utan Pernilla som leder programmet framöver vågar vi utgå från att SVT kommer vilja fortsätta trycka till med lite extra humor i avsnitten.

Stora artister på scenen i kväll

När det är dags att ta farväl av Sollidenscenen för den här gången kommer vi att få se flera stora artister träda fram. Inte minst kommer Sveriges nya countrykung David Ritschard att bjuda på ett nummer. Utöver honom får vi även se Helen Sjöholm, Dagny, Samir & Viktor och Victor Leksell.

Finalen av "Allsång på Skansen" börjar i vanlig ordning att sändas klockan 20:00 på SVT1 och SVT Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL