Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Stina i Gift vid första ögonkastet: "Vad har ni för problem?!"

Så gick det för Stina Thunberg och Fredrik Lindberg efter Gift vid första ögonkastet

  • SVT Play
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
26 juni 2023
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
26 juni 2023

"Det är tufft"

Det är nästan ett år sedan deltagarna fattade sina beslut. Nu ses de igen för en gemensam grillfest. Hur ser allas liv ut idag? Mycket har hänt och en stor hemlighet lyfts fram i ljuset. Så här gick det för Stina Thunberg och Fredrik Lindberg.

Så gick det för Stina och Fredrik efter Gift vid första ögonkastet 2023
Stina Thunberg och Fredrik Lindberg. Foto: SVT.

Så gick det för Stina och Fredrik efter Gift vid första ögonkastet 2023

Under säsongens sista och avslutande avsnitt, Gift vid första ögonkastet - Vad hände sen?, SVT har det blivit dags för deltagarna att ses en sista gång under en gemensam grillfest och prata om hur liven ser ut idag för paren. Stina Thunberg berättar att hon hade en tuff dag dagen efter de sa ja till varandra och i ett sådant skede har hon en tendens i att stänga av och gå in mer i sig själv.

– Dagen efter att vi sa ja så hade vi det ganska tufft. När jag har lite för mycket så stänger jag in mig medan Fredrik, han vill prata och han vill vara nära och få bekräftelse. Där hade vi svårt att möta varandra, berättar Stina.

Fredrik kände sig där och då ensam och kände ett behov av att få prata med någon.

– Jag mådde ju bra men jag var helt slut och bara ville få bekräftelse på att allt var bra. Det kändes som att det var en distans mellan oss där och då. Det var svårt att hantera.

Så gick det för Stina och Fredrik efter Gift vid första ögonkastet 2023
Stina Thunberg och Fredrik Lindberg. Foto: SVT.

Barnlängtan och en oro

Idag är paret mer kära än någonsin och Stina är väldigt glad och tacksam över att Fredrik inte gav upp utan att han stod på sig och fortsatte att kämpa för förhållandet. Paret har bott tillsammans sedan november 2022 och de båda har en stor längtan efter barn.

Stina har fått veta att hon kommer att ha svårt att få barn, att det inte är omöjligt men det kommer att vara kämpigt. I vetskapen om sitt tillstånd har hon haft en oro över att en framtida partner eventuellt kan välja att lämna en relation med henne tack vare det.

– Att gå in i en relation och veta att man kanske blir bortvald för att man kanske inte kan bli mamma är tragiskt liksom, det är tufft. Berättar hon för resten av deltagarna.

Under avsnittet berättar Fredrik att han finns där för henne och att han oavsett vad vill dela resten av sitt liv med Stina.

Missa inte hela historien som berättas i "Gift vid första ögonkastet - Vad hände sen?" på SVT från och med den 26 juni.

NÄSTA ARTIKEL