Då har Gift vid första ögonkastet 2023 premiär – träffa alla deltagare

Så gick det för Lina Tomikas och Alexander Sjöstrand efter Gift vid första ögonkastet

  • SVT Play
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 15:27 | Publicerad 26 juni 2023 kl. 11:00

Båda är väldigt kära

Det är nästan ett år sedan deltagarna fattade sina beslut. Nu ses de igen för en gemensam grillfest. Hur ser allas liv ut idag? Mycket har hänt och en stor hemlighet lyfts fram i ljuset. Så här gick det för Lina Tomikas och Alexander Sjöstrand efter "Gift vid första ögonkastet" 2023.

Lina och Alexander i Gift vid första ögonkastet - Vad hände sen?
Alexander Sjöstrand, Lina Tomikas. Foto: SVT.

Så gick det för Lina Tomikas och Alexander Sjöstrand efter Gift vid första ögonkastet 2023

Under det sista och avslutande avsnittet av säsongens Gift vid första ögonkastet - Vad hände sen? på SVT har det blivit dags för deltagarna att ses en sista gång under en gemensam grillfest och prata om hur liven ser ut idag för paren.

Väldigt tidigt under avsnittet öppnar Alexander upp sig om sina känslor om varför Alexander och Lina inte är ett par idag . Han känner att han verkligen försökte hitta lösningar till att det skulle kunna fungera mellan dem under säsongen, med det hela ledde till att han tappade bort sig själv och inte alltid mådde toppen under säsongen.

Lina och hennes nya partner under Gift vid första ögonkastet - Vad hände sen?
Lina med sin partner. Foto: SVT.

Alexander och Lina har träffat varsin ny kärlek

Ganska tätt efter parets val av att stanna kvar i en relation och inte skiljas tog det slut mellan dem. Lina besökte Alexander i Malmö men det kändes inte rätt. Under avsnittet berättar Lina att hon faktiskt har sålt sin lägenhet för att flytta till Falköping och att hon är väldigt kär. 

– Jag har träffat någon, berättar hon för Alexander.

Lina har fått två bonusbarn tack vare relationen och paret håller nu på att buda på hus. Alexander strålar upp efter Linas svar och förklarar att han är väldigt glad för deras skull och berättar att även han träffat en ny kvinna och då ställer Lina frågan om han är kär.

– Ja det är jag, jag är jättekär, det är jag, svarar Alexander.

Konversationen avslutas med en lång och fnissig kram och som tittare får man en känsla av att de är genuint glada för varandras skull.

Missa inte det allra sista avsnittet av "Gift vid första ögonkastet - Vad hände sen?" på SVT och SVT Play den 26 juni.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL