Prinsessan Victorias Eurovision-kupp avslöjad: “Tänkt som en överraskning“

Prinsessan Victorias Eurovision-kupp avslöjad: “Tänkt som en överraskning“

  • SVT Play
Axel Diedrichs
18 april 2024 kl. 13:04

Nu rapporterar media om Victorias överraskningsbesök

Tanken var att svenska folket skulle få sig en överraskning under "Eurovision" i form av kungligt besök. Nu avslöjar Aftonbladet Kronprinsessan Victorias planer.

I maj är det dags för Eurovision Song Contest 2024 att komma till Malmö i Sverige, detta efter att Loreen vann fjolårets tävling med låten Tattoo. Sedan dess har förberedelserna varit i gång för att säkerställa en så pass underhållande och lyckad folkfest som möjligt. Men på senare tid har evenemanget fått en mer politisk prägel än vad många hade hoppats på. Kriget i Gaza har gjort att flera artister hoppat av sin medverkan i protest mot att Israel ska delta i Eurovision

Prinsessan Victorias Eurovision-kupp avslöjad

Nu kan vi dela med oss av rapporter från Aftonbladet som säkerligen kommer att irritera de som får ännu ett inslag saboterat för sig. De avslöjar att Kronprinsessan Victoria tillsammans med familjen ska dyka upp på musikfesten. Den överraskning SVT och Kungafamiljen hade hoppats på att få till kommer alltså inte längre att ge samma effekt.

Uppgiftslämnaren understryker dock att deras besök under Eurovision kan komma att ställas in på grund av det spända politiska läget. Personen menar att det är upp till säkerhetsläget om de kommer att visa upp sig eller inte. Varken Victoria eller prins Daniel har kommenterat uppgifterna.

Malmös poliskår kommer att få förstärkning av övriga delar av landet, men också av våra grannar i Norge och Danmark. 

"Eurovision Song Contest" 2024 går av stapeln den 7 maj. Sändningen visas i traditionsenlig ordning på SVT1 och SVT Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL