Premiär för Köp mina trosor på SVT – ger sig ut med dold kamera

Premiär för Köp mina trosor på SVT – ger sig ut med dold kamera

  • SVT Play
Sofie Landgren
16 november 2023 kl. 11:11

Dokumentärserie i tre delar

Reportern Nellie Erberth har gett sig ut med en dold kamera för att granska sugardejtingvärlden och ta reda på mer om trenden där kvinnor säljer sina trosor till män på internet.

Köp mina trosor, dokumentärserie på SVT
Foto: SVT.

Premiär för dokumentärserien "Köp mina trosor! på SVT

Reportern Nellie Erberth och kompisen KG startar konton på olika sajter för att undersöka en värld där fantasier om kvinnors sexualitet verkar vara en handelsvara.

Sugardating är ett växande fenomen där antalet aktiva på olika sajter ökat kraftigt de senaste åren. Trevligt umgänge mot presenter och lite extrapengar för att dryga ut studielånet, något i gråzonen mellan relation och prostitution eller helt enkelt snyggt paketerad sexhandel? Köp mina trosor är en serie på tre avsnitt om sugardejting i Sverige. Reportern Nellie Erberth träffar kvinnor med olika erfarenheter och ger sig ut på dejter med dold kamera.

Premiär för Köp mina trosor på SVT – ger sig ut med dold kamera
Foto: SVT.

Några av de "Sugardaddy"-citat som tas upp i dokumentärserien: 

– Lust att prata vidare om ett upplägg... jag är mer inne på "månadspeng".

– Om det är OK med dig så kn*llar jag gärna utan kondom – det är skönare för oss båda

– Jag har sambo och barn hemma, men de vet inte om det här – såklart.

– Min högsta önskan är att tränga in i dig.

Anonyma citat från kvinnorna i dokumentärserien:

– Det började bara av en slump, jag fick ett meddelande på insta från en sd. Jag tyckte det lät intressant så jag googlade och det fanns en hemsida och jag ba wooow...

– Ibland har jag nappat på att bara träffas snabbt en gång, och få kanske 3000 för en halvtimme. Nån kommer och hämtar upp, kör till hotell eller hem till honom. Så man går dit och har sex och ibland går det jättesnabbt, bara tio minuter, sen kan man gå.

– Sugardejting har gett mig en hel del skratt, en hel del bra sex och nya erfarenheter, en hel del nya upplevelser jag inte hade gjort annars. Jag kan generellt sätt inte komma på speciellt mycket dåliga erfarenheter.

– Många vill att man ska spela att man är yngre än vad man är. Ganska mycket yngre. En ville att jag skulle vara sju -åtta år. Och då blir man ju lite... alltså... det är ju helt sjukt. Jättevanligt. Man får mer meddelanden om man är yngre. Folk gillar 18-åringar och yngre. Det är alltid nån intresserad avsett hur ung man är. Jag kan inte förstå det. Hur man kan tända på det.

Följ med Nellie Erberth när hon med dold kamera ger sig in i sugardejtingvärlden. Ett trevligt sätt att dryga ut kassan eller en inkörsport till prostitution?

"Köp mina trosor" har premiär på SVT och SVT Play den 17 november och är en serie i tre delar.

NÄSTA ARTIKEL