Premiär för den tredje och sista säsongen av Vår lilla hemlighet på SVT

Premiär för den tredje och sista säsongen av Vår lilla hemlighet på SVT

  • SVT Play
Sofie Landgren
07 juni 2023 kl. 13:00

Sista säsongen av den skotska kriminalserien

Thrillerdramat "Vår lilla hemlighet" återvänder för sin tredje och sista säsong på SVT och SVT Play. Bröderna Jake och Max kommer tillbaka till Skottland där välkomnandet inte är så varmt som de hade hoppats.

Premiär för Vår lilla hemlighet säsong 3 på SVT
Foto: BBC studios.

Premiär för den tredje och sista säsongen av "Vår lilla hemlighet" på SVT

Det skotska thrillerdramat Vår lilla hemlighet återvänder för sin tredje och sista säsong. Bröderna Jake (Jamie Sives) och Max (Mark Bonnar) kommer tillbaka till Skottland där välkomnandet inte är så varmt som de hade hoppats. Neil Forsyth har skapat och skrivit manus till hela serien och han ligger dessutom bakom källmaterialet som serien är baserad på. Patrick Harkins har regisserat den sista säsongen.

Max och Jake befinner sig återigen i Edinburgh, där de snart står inför en välbekant fara...

Premiär för vår lilla hemlighet säsong 3 på SVT
Foto: Anne Binckebanck /BBC.

Håller den lilla hemligheten?

Max (Mark Bonnard) och Jake (Jamie Sives) tvingas slåss mot både gamla och nya hot. Frågan är om de kommer att få det lyckliga slut som de längtar efter, eller om livet konspirerar mot dem ytterligare en gång?

Skyes planer på att skrämma bort Danny och hans gäng går inte riktigt i lås. Max och Jakes pub i Chicago är i ekonomisk kris och Teddy driver en cannabisodling åt Maggie Lynch. Ska lögnerna de försökt sopa undan till sist hinna ikapp dem?

Den tredje och sista säsongen av "Vår lilla hemlighet" består av 4 avsnitt som kommer ut på SVT Play onsdag 7 juni kl 02.00.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL