Premiär för den tredje och sista säsongen av Sanditon på SVT Play

Premiär för den tredje och sista säsongen av Sanditon på SVT Play

  • SVT Play
Sofie Landgren
27 maj 2023 kl. 11:00

Dramatisering av Jane Austens sista roman

Den livliga och impulsiva Charlotte Heywood stiftar bekantskap med familjen Parker, och följer med dem till Sanditon, en semesterort vid havet som håller på att förändras dramatiskt. Den tredje och sista säsongen har nu landat på SVT Play.

Sandition, säsong 3 på SVT
Foto: Joss Barratt /BBC Studios.

Premiär för den tredje och sista säsongen av Sanditon på SVT Play

När Charlotte Heywood (Rose Williams) i den tredje och sista säsongen av den Jane Austen-baserade dramaserien Sanditon återvänder tillsammans med sin trolovade till staden, förstår hon att hon måste tänka över sina känslor för Alexander Colbourne (Ben Lloyd-Hughes). Jane Austens ofullständiga bok Sanditon ligger till bas för säsongens manus, som skrivit av Andrew Davies, Justin Young Andrew Gibb, Colin Bytheway, Robin French, Joe Ainsworth och Jo Spain. Steve Brett och Jennie Paddon har regisserat.

Sandition, tredje och sista säsongen på SVT Play
Foto: Joss Barratt /BBC Studios.

Är Charlotte Heywood verkligen förlovad med rätt man?

När Charlotte Heywood (Rose Williams) nu återvänder till Sandtion vet hon att hon måste bestämma sig. Kan hon och Alexander Colbourne (Ben Lloyd-Hughes) verkligen fortsätta att ignorera sina känslor för varandra? Samtidigt kämpar Georgiana Lambe (Crystal Clark) i rätten för att skydda sitt arv, men allmänhetens intresse och granskningar gör att hon tappar greppet. Lady Denham (Anna Reid) återupptäcker i sin tur en tidigare kärlek och Edward Denham (Jack Fox) hävdar bestämt att han numera är en ny man – men är Augusta Markhams (Eloise Webb) förmögenhet allt för svår att låta bli?

"Sanditon" (säsong 3) har premiär på SVT Play lördag den 27 maj och I SVT1 samma kväll!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL