Pernilla Wahlgren krossade Lotta Engberg – så många premiären av Allsång på Skansen

Pernilla Wahlgrens svar om framtiden i Allsång på Skansen: "Inga sura miner"

  • SVT Play
Filmtopp
Uppdaterad 15 augusti 2023 kl. 16:16 | Publicerad 14 augusti 2023 kl. 09:22

Profilen med positiv hint till TV-tittarna

Fortsätter Pernilla Wahlgren som programledare för "Allsång på Skansen" efter säsongen? Inför finalen på tisdag svarar hon på frågan utan att ge något konkret besked.

På tisdag fortsätter en väldigt lyckad säsong av Allsång på Skansen där Pernilla Wahlgren klivit in som programledare. Det blir en säsongsfinal med stora namn som David Ritschard, Helen Sjöholm, Victor Leksell, Dagny och Samir & Viktor på scen. Men trots den populära skaran med artister är den största snackisen inför finalen hur programledaren väljer att göra framöver. Kommer vi att få se Pernilla fortsätta som programledare för Allsång på Skansen även över nästa säsong?

Pernilla Wahlgrens svar om framtiden i Allsång på Skansen: "Inga sura miner"
Foto: SVT.

Pernilla Wahlgrens svar om framtiden i Allsång på Skansen: "Inga sura miner"

Under säsongens gång har SVT:s succéprogram varit ohotad etta bland Sveriges mest sedda sändningar. En stor anledning bakom succén är naturligtvis rekryteringen av den folkkäre profilen Pernilla Wahlgren som tog över rollen efter Sanna Nielsen. Tittarna har uppskattat den ökade mängd av komiska inslag som tillkommit med hennes ankomst på Sollidenscenen.    

I en intervju med Aftonbladet inför säsongens sista sändning får Pernilla Wahlgren frågan om hur det ser ut gällande en fortsättning i programmet. Samtidigt som hon är tydlig med att hon inte får ge några besked, så hintar hon om att det vore roligt med en till sommar på Sollidenscenen:

– Jag är belagd med munkavel. Jag får inte säga någonting om det. Men säg så här, det har inte varit en tråkig sommar, säger Pernilla Wahlgren till Aftonbladet.

Vidare berättar hon att det varit skönt med en paus från att jobba med reklamuppdrag i den mån som hon brukar göra. Däremot menar hon att det drabbar många andra att hon gör Allsång på Skansen, vilket kan komma att påverka beslutet om att fortsätta som programledare.

– De får inte göra reklam med mitt ansikte under den här perioden. Men det har inte varit några sura miner och det är väldigt bra.

Filmtopp håller dig uppdaterad om Pernilla Wahlgrens framtid i "Allsång på Skansen".

Frank Stenhammar

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL