Nu kommer Grace säsong 4 till SVT – den populära kriminalserien är tillbaka

Nu kommer Grace säsong 4 till SVT – den populära kriminalserien är tillbaka

  • SVT Play
Emil Oscar Rasmussen
04 juni 2024 kl. 17:00

Den brittiska deckarserien återvänder

En ny säsong av den brittiska kriminalserien "Grace" har premiär på SVT Play under veckan.

Vi har goda nyheter till dig som inte kan få nog av brittiska kriminalserier. Den 5 juni är det premiär för en ny säsong av den populära deckaren GraceSVT Play. Serien är nu tillbaka med det som är den fjärde säsongen sen debuten 2021.

Den nya säsongen består av totalt fyra avsnitt. Nya avsnitt släpps på SVT Play varje onsdag fram till och med den 26 juni.

Premiär på SVT Play för Grace säsong 4

Det blir en riktig kriminalsommar på SVT i år och en av de första nya titlarna är alltså populära Grace, Russell Lewis (Unge kommissarie Morse, Kommissarie Lewis) mystiska kriminaldrama om kommissarie Roy Grace (John Simm), baserad på Peter James bästsäljande böcker.

När vi nu går in i den fjärde säsongen beger vi oss åter till Brighton, där Roy Grace viger sitt liv till jobbet som kommissarie. Denna gången tar han sig inledningsvis an ett brutalt rån, i vilket antikviteter för tusentals pund har stulits. Det följer han upp med att försöka lösa ett mystiskt fall där en oidentifierad kropp hittas. Under säsongen väntar också Grace mest högprofilerade fall någonsin samt ett mord som kan ha koppling till den amerikanska maffian.

Vid sidan om John Simm ser vi skådespelare som Richie Cambell och Zoe Tapper i bärande roller.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL