Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Nu kommer den norska realityserien Familjen Adampour till SVT Play

Nu kommer den norska realityserien Familjen Adampour till SVT Play

  • SVT Play
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
09 juni 2023
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
09 juni 2023

Norges svar på Kardashians?

Föräldrarna Adampour kom till Norge som flyktingar. I dag är deras sex barn mycket framgångsrika. Möt familjen som irriterar sig vanvettigt men som inte klara av att leva utan varandra. En norsk realityserie från 2022.

Familjen Adampour på SVT
Foto: NRK.

Nu kommer den norska realityserien Familjen Adampour till SVT Play

Systrarna Lina, Mina, Diana och Sophia Adampour är framgångsrika individualister som trots sina olikheter sätter familjen över allt annat. Gemensamt är deras starka åsikter om det mesta i största allmänhet och i synnerhet varandra. De är inte rädda att säga sin mening, särskilt inte om de andra familjemedlemmarna.

Föräldrarna Adampour kom till Norge som flyktingar. I dag är deras sex barn mycket framgångsrika. Möt familjen som irriterar sig vanvettigt men som inte klarar av att leva utan varandra.

År 1988 flydde det äkta paret Adampour till Norge med sina döttrar Lina och Mina. I Norge föddes sedan ytterligare två flickor samt två pojkar, vilket innebär att familjen nu består av sex barn. Äldsta dottern Lina, 36 år, är fembarnsmor och är huvudpersonen i NRK:s serie Familjen Adampour. Mina, 34 år, är läkare och samhällsdebattör. Äldste brodern David, 33 år, är säljare, håller föredrag och utsågs 2018 till Årets Oslobo, medan lillebror Mikail, 30 år, är fotbollsagent. Diana, 28 år, är mellanbarn och Sophia, 24 år, är yngsta dottern och säger att hon ständigt lär sig av sina fem syskons misstag.

"Familjen Adampour" består av 6 avsnitt och samtliga avsnitt kommer till SVT Play fredag 9 juni.

NÄSTA ARTIKEL