Nu kommer den Brittiska kriminalserien Kustpärlans mysterier (säsong 2) – SVT

Nu kommer den Brittiska kriminalserien Kustpärlans mysterier (säsong 2) – SVT

  • SVT Play
Sofie Landgren
02 juli 2023 kl. 17:00

Fler mysterier att lösa i Whitstable

Nu kommer Kustpärlans mysterier (säsong 2) tillbaka till SVT. Huvudrollsinnehavarna Kerry Godliman och Howard Charles är tillbaka, liksom Frances Barber, som spelar mamma i serien som bygger på Julie Wassmers populära romaner.

Premiär för kustpärlans mysterier säsong 2 på SVT
Pearl Nolan (Kerry Godliman) och Mike McGuire (Howard Charles). Foto: Acorn.

Efterlängtad premiär för den andra säsongen av "Kustpärlans mysterier" på SVT och SVT Play

Pearl Nolan är tillbaka med nya mysterier i den lilla kuststaden Whistable. Pearl delar sin tid mellan att servera havets delikatesser i sin restaurang och lösa brott tillsammans med kommissarie Mike McGuire. I rollerna: Kerry Godliman, Howard Charles, Sophia del Pizzo, Rohan Nedd m fl.

I den första säsongen fick tittarna lära känna restaurangägaren Pearl Nolan (Kerry Godliman) som jobbade som privatdetektiv, och den nyinflyttade och hemlighetsfulla kommissarien Mike McGuire (Howard Charles). Tillsammans löste de en rad gåtor och mord i Whitstable, ett samhälle på norra kusten av Kent, under den första säsongen.

Premiär för kustpärlans mysterier säsong 2 på SVT
Pearl Nolan (Kerry Godliman) och Tom Grant (Robert Webb). Foto: Acorn.

Säsongen består av 6 spännande avsnitt

När den andra säsongen inleds har det gått sex månader och Pearl och Mike, som inledde en relation i första säsongen som tog ett tvärt slut i sista avsnittet, har gått tillbaka till att bara vara vänner. Mikes nya intresse, att simma i Nordsjöns kalla vatten, har gjort att han träffat den ständigt lika positiva Kat (Emily Head). Pearl umgås i stället med lärarvikarien Tom (Robert Webb). I det första avsnittet får Pearl i uppdrag att ta reda på vad som hänt med Dan Tomlins (Okezie Morro) son, som har försvunnit under mystiska omständigheter.

Kustpärlans mysterier (säsong 2) har premiär på SVT Play måndag 3 juli kl. 02.00 och kl. 21.00 i SVT1 samma kväll.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL