”No Rules” är Finlands bidrag till Eurovision – se galenskaperna här

”No Rules” är Finlands bidrag till Eurovision – se galenskaperna här

  • SVT Play
Axel Diedrichs
12 februari 2024 kl. 16:02
ANNONS
ANNONS

Borde vi känna oss hotade av Windows95man?

Finland har satt sitt bidrag till Eurovision Song Contest 2024 och det är ett som bjuder på galenskaper. Blir det succé för "No Rules" och Windows95man?

Förra året stod det mellan Sverige och Finland i kampen om att vinna Eurovision Song Contest. Då var det Loreen med låten Tattoo som gjorde upp med Käärijäs Cha Cha Cha. Även om Sverige vann till slut, så var det våra nordiska grannar som vann internetfajten. Cha Cha Cha toppade trenderna på sociala medier och i skrivande stund har deras bidrag i finalen närmare 30 miljoner visningar på YouTube, vilket är en bra bit över det vinnande bidraget (22 miljoner visningar). 

Foto: Yle.

”No Rules” är Finlands bidrag till Eurovision – se galenskaperna här

Än så länge vet vi inte vilket bidrag Sverige kommer att skicka till Eurovision, men oavsett vilket det blir så kommer det att behöva göra upp med Finlands helvilda bidrag No Rules som framförs av Windows95man, en galen man som startar numret inuti ett ägg för att sedan ta sig ut och skjuta ut elektricitet ur två kablar till tonerna av pumpande schlagerdisco. Med sig på scenen har han en ett arsenal med dansare, och en till artist som står för den större sångprestationen.

Ja, vad tror du, blir det en ny succé för Finland? Har de bidraget som den här gången kan ta dem hela vägen i mål? 

Se när Windows95man framför låten "No Rules" här:

Sveriges jakt på sitt Eurovision-bidrag fortsätter på lördag när den tredje deltävlingen ska äga rum i Växjö. Sändningen drar igång klockan 20:00 på SVT1 och SVT Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL