Mello-stjärnan opereras för en tumör – bara dagar innan finalen

Mello-stjärnan opereras för en tumör – bara dagar innan finalen

  • SVT Play
Axel Diedrichs
05 mars 2024 kl. 17:03

"Livet är inte alltid en schlager"

Inför finalen i "Melodifestivalen" nås vi av beskedet att låtskrivaren och artisten Jimmy Jansson förts till sjukhus där han opererat bort en tumör.

38-årige Jimmy Jansson är på väg att bli en av de stora profilerna inom Melodifestivalen. Inte bara har han själv stått på scenen – förra året var han med och skrev Loreens vinnande låt Tattoo. Året innan skrev han Bigger Than The Universe som framfördes av Anders Bagge och som kom tvåa.

Nu är Jansson dubbelt aktuell inför finalen av årets Melodifestivalen då han har skrivit låtar till både Cazziopeia och Jacqline som ska uppträda när det svenska folket väljer ut ett bidrag till Eurovision.

Mello-stjärnan opereras för en tumör – bara dagar innan finalen
Foto: Niklas Ahlgren / SVT.

Jimmy Jansson opereras för en tumör dagar innan Mello-finalen

Under tisdagen kom Jansson med ett chockbesked sina följare på Instagram. Sedan i måndags har han befunnit sig på sjukhus där han opererats för en tumör som suttit i spottkörteln.

– Ja ni, livet är inte alltid en schlager, skriver han och fortsätter:

– Igår opererade jag bort en tumör i spottkörteln och allt har gått bra. Laddar om för Mellofinal på lördag med världens bästa Cazziopeia & Jacqline, skriver Jimmy i ett inlägg på Instagram när han hälsar sina följare från sjukhuset: 

Många visar nu Jimmy sitt stöd, däribland artisterna Viktor Frisk och Robin Stjernberg som önskar honom ett snabbt tillfrisknande.

Om vi ska tolka Jimmys egna ord så verkar det som att han kommer kunna närvara vid finalen som äger rum på Friends Arena lördagen den 9 mars klockan 20:00, och som i vanlig ordning sänds på både SVT1 och SVT Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL