Stod Maxida Märak för det tyngsta framträdandet i På Spårets historia?

Maxida Märak och Johnossi rockade sönder På spåret – skrek ilsket på scen

  • SVT Play
Axel Diedrichs
Uppdaterad 23 december 2023 kl. 09:12 | Publicerad 22 december 2023 kl. 21:12

Kan mycket väl ha gjort programmets hårdaste nummer

Kvällens avsnitt av ”På spåret” avslutades med en explosion när Maxida Märak och Johnossi blåste rent burarna. Var det hårdast i programmets historia?

Det var tur att Kristian Luuk lämnade tupén hemma i dag. Annars hade det flugit pälsbitar över publiken i På spårets studio när Maxida Märak och husbandet Johnossi blåste rent hus under kvällens finalnummer på scen. 

Maxida Märak och Johnossi rockade sönder På spåret – skrek ilsket på scen
Foto: SVT.

Maxida Märak och Johnossi rockade sönder På spåret med Rage Against the Machine

Säsongens åttonde avsnitt av På spåret avslutades med stil när radioparet Gry Forssell och Jonas Rhodiner mötte den återvändande duon Kristin Lundell och Johan Hilton. I det sista segmentet skulle de gissa rätt på vilken kompositör/artist som kan höras i låten framförd av Johnossi och gästartisten Maxida Märak, som är aktuell med sin nya singel Siri

Medan avsnittet i stort bjöd på en tajt match med en rad knepiga frågor, så var det här en något enklare nöt att knäcka. Tillsammans framförde bandet och Märak en fusion mellan Rage Against the MachineKilling in the Name of och ett klassiskt stycke av Richard Wagner. Publiken liksom många andra togs med häpnad av deras helhjärtade framförande som inte bara en urladdning som heter duga, utan förmodligen också det tyngsta framträdandet i programmets historia. På slutet toppades Märaks skrikande sång av ett stöddigt "Motherfucker". 

Vill du se om sekvensen så är det bara att hoppa in på SVT Play och kolla upp kvällens avsnitt av "På spåret". Det är värt varenda sekund!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL