Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Måns Zelmerlöw berättar – vill leda Allsång på Skansen igen

Måns Zelmerlöw berättar – vill leda Allsång på Skansen igen

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 juli 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 juli 2023

"Bland det roligaste jag gjort i mitt yrkesliv"

I morgon kommer Måns Zelmerlöw uppträda med sitt band The Agreement på "Allsång på Skansen" 2023 som leds av Pernilla Wahlgren. Inför showen berättar han att gärna skulle leda programmet på nytt.

Årets säsong av Allsång på Skansen har varit väldigt lyckad så här långt. Utöver att Pernilla Wahlgren fått enormt med beröm för sin insats som ny programledare har tittarna fått ta del av en rad minnesvärda upplevelser från artisterna på Sollidsenscenen. I morgon, tisdag, är det dags för nästa sändning av det älskade programmet, och då kommer vi att få se Måns Zelmerlöw hålla låda tillsammans med sitt band The Agreement. Planen är att de ska framföra deras låt Andetag som är en del av en kommande EP i höst.

Måns Zelmerlöw berättar – vill leda Allsång på Skansen igen
Pernilla Wahlgren leder "Allsång på Skansen" 2023. Foto: Morgan Norman / SVT.

Måns Zelmerlöw berättar att han vill leda Allsång på Skansen igen

I en intervju med TT berättar sångaren att han ser fram emot att få ställa upp med sitt band, som han nu haft vid sin sida i femton år, på ett sätt där även de räknas som avsändare. Att Zelmerlöw återvänder till Sollidenscenen är oavsett en stor händelse för många, inte minst för han själv då han ledde Allsång på Skansen mellan åren 2011-2013. När han nu, tio år senare, får frågan om han är intresserad av att vara dess programledare igen medger han att han inte skulle kunna tacka nej.

– Ja, det är bland det roligaste jag har gjort i mitt yrkesliv. Så det är klart att om frågan skulle komma så har jag väldigt svårt att se att jag inte skulle vara sugen, säger Måns Zelmerlöw till TT.

Om vi får se Måns Zelmerlöw leda Allsång på Skansen igen återstår att se längre fram. Sett till hur bra det inledningsvis gått för Pernilla Wahlgren lär det inte vara något som SVT fokuserar särskilt mycket på för stunden.

I veckans avsnitt av programmet får vi utöver Måns Zelmerlöw & The Agreement även se Rickard Söderberg, Malena Ernman, Olivia Lobato, Erika & Cecilia och Panetoz bidra till den stora folkfesten.

NÄSTA ARTIKEL