Lerin på Lofoton – så blir nya programmet med Lars Lerin

Lerin på Lofoton – så blir nya programmet med Lars Lerin

  • SVT Play
Axel Diedrichs
Uppdaterad kl. 15:12 | Publicerad 31 december 2023 kl. 09:12

Återvänder till sin mest speciella plats

Snart är det premiär för Lars Lerins nya program på SVT. I "Lerin på Lofoten" följer vi med när konstnären återvänder till sina favoritplatser på Lofoten.

Det har blivit dags för en av Sveriges mest älskade konstnärer Lars Lerin att åka tillbaka till Lofoten, en plats han älskar och saknar väldigt mycket. Om drygt en vecka är det nämligen premiär för Lerin på Lofoten, ett helt nytt program av SVT med Lerin i spetsen. Men låt inte de somriga bilderna vagga in dig i en allt för trygg famn – programmet kommer att bjuda på sina tunga stunder också.

Lerin på Lofoton – så blir nya programmet med Lars Lerin

Vad är det som gör Lofoten till en så speciell plats för Lars Lerin – ur fler aspekter än endast de positiva? Det finns inte endast ett svar på den frågan. Här upptäckte han inte bara sin första kärlek, utan fördjupade sig också i sitt missbruk. Till slut var han tvungen att lämna både förhållandet och platsen för att bli nykter.

I det nya programmet återvänder Lars och Junior till sina älsklingsplatser på Lofoten för att måla, surfa, fiska torsk, rida och vandra. De knyter även nya kontakter med människor som delar deras erfarenhet av ett tidigare liv i missbruk.

"Lerin på Lofoton" har premiär på SVT och SVT Play tisdagen den 9 januari. Säsongen består av sammanlagt sex stycken avsnitt. Det första avsnittet är titulerat "Kraschen". 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL