Lars Kronér vill ta tillbaka Kronérs sommargäster nästa sommar

Lars Kronér vill ta tillbaka "Kronérs sommargäster" nästa sommar

  • SVT Play
Filmtopp
22 juli 2023 kl. 18:45

"Det vore jättekul att göra en säsong till"

Nu visas repriser av sommarprogrammet "Kronérs sommargäster". I en intervju med Aftonbladet berättar programledaren Lars Kronér att han hemskt gärna vill göra en till säsong, och det nästa sommar.

I dag börjar SVT att visa repriser från det nedlagda om än populära programmet Kronérs sommargäster där Lars Kronér bjuder några av våra mest folkkära artister till sin ungdoms ö i Göteborgs skärgård. I samband med detta berättar profilen att han hoppas på att få spela in nya avsnitt nästa sommar. Men han understryker att det ännu inte är något som man kommit överens om ska ske.  

Lars Kronér vill ta tillbaka "Kronérs sommargäster" nästa sommar
Lars Kronér i "The Island Sverige" på discovery+. Foto: Linus Bokehsius/Warner Bros. Discovery.

Lars Kronér vill ta tillbaka "Kronérs sommargäster" nästa sommar

Kronérs sommargäster rullade bara över en säsong, men hann trots göra ett gott intryck på många. Det var sommaren 2019 som Lars Kronér bjöd med sig artisterna Lasse Berghagen, Uno Svenningsson, Louise Hoffsten, Lisa Miskovsky och Christer Sjögren till skärgården för en afton med musik och nostalgiska samtal. I samband med att man nu visar programmet i repris uttrycker Lars Kronér sin önskan om att få göra en andra säsong: 

– Det är jättekul att visas igen. Det kanske kan betyda att vi får göra en ny omgång till nästa sommar, säger han till Aftonbladet

Att programmet endast fick en säsong var förvånande för Kronér som menar att han kände starkt för det under tiden man spelade in det:

– När nåt blir bra och kvalitativt så känner man det. Och i det här fallet gjorda jag det. Jag gillade det verkligen. Så jag skulle tycka att det vore jättekul att göra en säsong till.

Om han får sin vilja igenom återstår att se. Tills vidare får tittarna avnjuta den första säsongen vars avsnitt släpps ett i veckan. Först ut är det med Lasse Berghagen, och nästa vecka ser vi Uno Svenningssons.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL