Kustpärlans mysterier säsong 3 – Detta vet vi

Kustpärlans mysterier säsong 3 – Detta vet vi

  • SVT Play
Filmtopp
Uppdaterad kl. 20:20 | Publicerad 07 augusti 2023 kl. 17:00

Fortsätter det populära kriminaldramat?

Nu kan vi se hela den andra säsongen av sommarens stora brittiska kriminaldrama på SVT. Kan vi förvänta oss att se Kustpärlans mysterier säsong 3?

I det populära dramat, som bygger på Julie Wassmers romaner, följer vi Pearl Nolan som delar sin tid mellan att servera havets delikatesser på sin restaurang och lösa såväl små som stora brott i kuststaden Whitstable. Många vill nu veta om vi kan förvänta oss att se Kustpärlans mysterier säsong 3 i framtiden. Filmtopp har sökt nätet efter svar.

Kustpärlans mysterier säsong 3 – Detta vet vi
Foto: Acorn TV.

Blir det en Kustpärlans mysterier säsong 3?

Efter succén med de två första säsongerna håller tittarna nu utkik efter nyheter om en tredje säsong av Kustpärlans mysterier. I skrivande stund finns det inga klara besked som vi kan dela med oss av, men flera internationella medier tror starkt på en fortsättning, och så även vi på Filmtopp.

Förutom det positiva bemötandet och stora intresset som serien lockat finns det mycket underlag för att ge oss fler historier. Julie Wassmer har nämligen skrivit hela nio böcker, vilket innebär att manusförfattarna har en stor källa med inspiration att hämta idéer ifrån.

När kommer Kustpärlans mysterier säsong 3?

Förutsatt att det blir en tredje säsong kan vi förvänta oss att se den nå Storbritannien i november månad. Detta baserar vi på att det är den månad som de två tidigare säsongerna båda haft premiär. Däremot är det något svårare att förutspå om eller när Kustpärlans mysterier säsong 3 släpps på den svenska marknaden. Utgår vi även här från när tidigare releaser släppts, så landar en eventuell fortsättning på SVT först under sommaren 2024. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som händer runt "Kustpärlans mysterier" säsong 3.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL