Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Klassen säsong 6 – Detta vet vi

Klassen säsong 6 – Detta vet vi

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 januari 2022

Goda nyheter för fansen!

Har du följt den femte säsongen och hoppas på att få se mer av SVT:s populära och framförallt viktiga ungdomsserie? Detta vet vi om "Klassen" säsong 6!

SVT:s uppskattade ungdomsserie Klassen vänder sig till barn i yngre tonåren och tar upp frågor och dilemman som är relevanta för dem men som föräldrar eller andra vuxna oftast inte tycker är viktiga. Det handlar om små och stora saker som skapar igenkänning med ämnen som sträcker sig från hur vänskapen sätts på prov när två vänner blir kära i samma tjej till hur det känns att inte bli sedd. Serien tar upp de utmaningar och problem som barn står inför i vardagen och är till stor del hämtade från högstadieelevers verklighet, den som de inte delar med sig av till vuxna. 

Klassen har blivit en av SVT:s mest pålitliga produktioner, som överöser tittarna med avsnitt. Den pågående säsongen kommer att fortsätta fram till och med den 21:a april.

Är du orolig över att serien ska ta slut med sin femte säsong? Det behöver du inte vara ännu på ett tag. SVT har nämligen bekräftat att Klassen säsong 6 blir av. Produktionsteamet förväntas snart gå ut med att de söker statister och skådespelare till inspelningen.

När kommer Klassen säsong 6?

Det finns ännu inget bekräftat premiärdatum för den sjätte säsongen av Klassen, men som det sett ut tidigare så har avsnitten spelats in under sommaren för att sedan släppas till vintern. Den femte säsongens första avsnitt släpptes på julafton och vi förväntar oss därför att även den sjätte säsongen släpps i december 2022. Men med den rådande pandemin i åtanke är det förstås svårt att avgöra hur mycket produktioner och deras premiärer kan komma att påverkas.  

Filmtopp håller dig uppdaterad om Klassen säsong 6.

NÄSTA ARTIKEL