KLART: Då har ”Hjälp, vi har köpt en bondgård!” säsong 5 premiär på SVT

KLART: Då har ”Hjälp, vi har köpt en bondgård!” säsong 5 premiär på SVT

  • SVT Play
Axel Diedrichs
07 juli 2024 kl. 15:00

"En känslomässig berg- och dalbana"

Kaoset för Brita och Kalle fortsätter i vanlig ordning när "Hjälp, vi har köpt en bondgård!" säsong 5 har premiär på SVT.

Man kan fråga sig hur många olycksdrabbade somrar paret orkar med, men snart är Brita Zackari och Kalle Zackari Wahlström tillbaka med ännu en tuff säsong av Hjälp, vi har köpt en bondgård! SVT. Den här gången kommer de att ifrågasätta precis allt.

Gräva i soluppvärmd jord, arbeta hårt i träskor och klappa lammungar. Den enkla familjetillvaron på landet med barn, djur och gårdsprojekt kan verka idyllisk. Men livet på landet kan vara både stressande och påfrestande, något som Kalle och Brita får uppleva denna femte sommar. Den visar sig bli deras tuffaste hittills, då katastrofen slår till inte bara en gång, utan två.

– Årets säsong är verkligen en känslomässig berg- och dalbana. Vi sliter som djur med alla projekten vi företar oss. Toppar och dalar. I boningshuset lägger vi ett nytt fint golv på nedervåningen, men han som hjälper oss med det har bättre skägg än mig. Och så bygger jag världshistoriens snyggaste trappa som sedan håller på att gå om intet, säger Kalle Zackari Wahlström. 

KLART: Då har ”Hjälp, vi har köpt en bondgård!” säsong 5 premiär på SVT
Foto: Janne Danielsson / SVT.

Detta händer i ”Hjälp, vi har köpt en bondgård!” säsong 5 – då är det premiär

Ett hönshus ska snickras, drömmen om en utelounge börjar ta form och ett golv ska få en avancerad renovering. Dessutom är det hög tid att uppgradera lekgrunkor för barnen. Uppslagen tycks aldrig sina, men bortsett från blod och svett, får tårar över två fruktansvärda missöden Brita och Kalle att på allvar ifrågasätta valet av bondgårdslivet. 

– Denna sommar vill jag helst glömma, men titta gärna!, säger Brita Zackari Wahlström. 

"Hjälp, vi har köpt en bondgård!” säsong 5" har premiär på SVT Play torsdagen den 18 juli klockan 02.00 och i SVT1 samma datum klockan 20.30. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL