Draknästet säsong 2 – Här är alla drakar!

KLART: Då har Draknästet 2023 premiär – med nya experter

  • SVT Play
Filmtopp
Uppdaterad 14 september 2023 kl. 13:09 | Publicerad 20 mars 2023 kl. 07:03
ANNONS
ANNONS

Två stora profiler kliver in i panelen

I höst har "Draknästet" 2023 premiär. När vi återser programmet gör vi det med två nya experter som ersätter Jacob De Geer och Jonas Eriksson.

Senare i år det premiär för Draknästet 2023 som utgör den tredje säsongen i ordningen. När det är dags för nya avsnitt kommer vi även att få ta del av nya ansikten i expertpanelen. TT rapporterar att Storytell-grundaren Jonas Tellander och den berömde fastighetsmäklaren Fredrik Eklund kliver in för att ersätta Izettles grundare Jacob De Geer och tidigare fotbollsdomaren Jonas Eriksson.

I programmet får vi följa med när aspirerande företagare pitchar sina affärsidéer inför en expertpanel som då ställs inför valet om de ska nobba eller investera i dem. Det som blir extra spännande den här gången är att vi får se en tidigare deltagare i Draknästet nu sitta som expert, nämligen Jonas Tellander som deltog i programmet 2009 för att sälja in just Storytell.

– Jonas Tellander sluter nu cirkeln genom att bli drake i ”Draknästet” där allting började för honom, säger Max Lagerbäck, pressansvarig för Draknästet.

Utöver Tellander ser vi även poddaren och författaren Sigge Eklunds bror och fastighetsmäklare Fredrik Eklund kliva in bland experterna.

KLART: Då har Draknästet 2023 premiär – med nya experter
Två av experterna från ifjol byts ut medan resten blir kvar. Foto: SVT Play.

Då har Draknästet 2023 premiär

Vidare kan vi meddela att de övriga experterna från föregående säsong – Sara Wimmercrantz, Shervin Razani och Lena Apler – är kvar som experter. Nu har inspelningen av den nya säsongen dragit i gång för att ha premiär i månadsskiftet augusti/september.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL