Alla som medverkar i nya ”Stjärnorna på slottet” – då är det premiär

Kändisarna i nya ”Stjärnorna på slottet” – då är det premiär på SVT

  • SVT Play
Axel Diedrichs
14 juni 2024 kl. 14:29

Maria Montazami bockar av ännu ett TV-program på kort tid

I samband med att inspelningen börjar, presenterar SVT kändisarna som ska vara med i den nya säsongen av "Stjärnorna på slottet".

I ett pressmeddelande går SVT ut med att de nu drar i gång inspelningen av Stjärnorna på slottet säsongen 2024/2025. Flera folkkära profiler kommer att mötas för såväl djupa som lättsamma samtal om varandras karriärer och liv i stort. 

Kändisarna som kommer att medverka i årets säsong av Stjärnorna på slottet är: realitystjärnan Maria Montazami, kocken Tareq Taylor, VM 94-hjälten Tomas Brolin, skådespelaren Christine Meltzer och den legendariske gitarristen Janne SchafferPrecis som förra året kommer de att serveras av den hyllade kocken Frida RongeHon är känd för att ha skapat en egen fusion av japansk och nordisk matkultur.

– Det är en jättestor ära att få vara med i Stjärnorna på Slottet. Mamma är så stolt! Hon har sagt åt mig att berätta hela min historia och att hon stöttar mig, säger Maria Montazami om att få medverka i programmet. 

Även Tomas Brolin, som nyligen sågs till i Masked Singer, är spänd på att få lära känna de andra deltagarna närmare: 

– Jag är nyfiken som person så det är väldigt spännande att vara här. Tareq och Maria har jag inte träffat förut så det blir extra kul. Jag ska ta tillfället i akt och bara hänga på och fånga dagen, säger han.

Kändisarna i nya ”Stjärnorna på slottet” – då är det premiär på SVT
De är med i årets Stjärnorna på slottet. Foto: SVT.

Då har Stjärnorna på slottet 2024/2025 premiär

Värt att belysa lite extra är ju förstås Tareq Taylors medverkan i programmet då han tidigare medverkat i Stjärnorna på slottet men då i rollen som kock. Hon kommer att servera stjärnorna maträtter inspirerade av deras liv.

Det älskade programmet har sänts sedan 2006 och den kommande upplagan blir därmed den nittonde totalt. Gällande dess premiärdatum så har vi fått veta att Stjärnorna på slottet 2024/2025 sänds i vinter för att fortsätta in på nästa år. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt runt produktionen.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL