Imorgon framträder Zara Larsson på Allsång på Skansen med Pernilla Wahlgren

Imorgon framträder Zara Larsson på Allsång på Skansen med Pernilla Wahlgren

  • SVT Play
Filmtopp
Uppdaterad 04 juli 2023 kl. 06:45 | Publicerad 03 juli 2023 kl. 12:01

Snart tar superstjärnan plats på Sollidenscenen

"Allsång på Skansen" 2023 är nu i gång för fullt med Pernilla Wahlgren som programledare. Bland morgondagens gäster som hon ska ta emot har vi ingen mindre än den svenska världsstjärnan Zara Larsson.

Förutom att hon spelar in en efterlängtad Netflix-film med Sigge Eklund, är Zara Larsson återigen aktuell med ny musik. Nyligen släppte hon singeln End of Time som publiken på Sollidenscenen högst sannolikt snart kommer att få sjunga med till. Detta när hon den 4 juli intar scenen på Allsång på Skansen som nu programleds av Pernilla Wahlgren.

Imorgon framträder Zara Larsson på Allsång på Skansen med Pernilla Wahlgren
Foto: Morgan Norman /SVT.

Zara Larsson gästar veckans avsnitt av Allsång på Skansen med Pernilla Wahlgren

Förra tisdagen var det premiär för det älskade sommarprogrammet Allsång på Skansen som då presenterade sin nya allsångsledare Pernilla Wahlgren, arvtagerskan efter Sanna Nielsen som skötte uppgiften mellan 2016-2022. Det blev genast succé för Wahlgren som skämtade fritt om allt och alla, samtidigt som hon levererade under musiknumren. Som gäster fanns även då storheter som Laleh, Mando Diao och Loreen.

I morgondagens avsnitt får vi se nya gästartister och band uppträda på den anrika Sollidenscenen. Förutom Hooja, Jackie MereSven Ingvars och Jacob Hellamn ska självaste Zara Larsson kliva fram.

Tisdagens vända blir inte den första gången som Zara Larsson gästar Allsång på Skansen. Hon har flera gånger medverkat i programmet, senast 2020 med låten Love Me Land som blev öppningsspåret på plattan Poster Girl från 2021. Även om framträdandet då var ett starkt genomfört nummer, så räknar vi med att det den här gången kommer bli nivåer högre med hela publiken nu tillbaka framför scenen. 

Sändningen av morgondagens avsnitt drar i gång klockan 20:00 på SVT1 och SVT Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL