Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Ida Lind och Arvid Stark efter Gift vid första ögonkastet: Sjukt mycket att berätta

Ida Lind och Arvid Stark efter Gift vid första ögonkastet: "Sjukt mycket att berätta"

  • SVT Play
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
26 juni 2023
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
26 juni 2023

Berättade om graviditeten på ett udda sätt

Under "Gift vid första ögonkastet - Vad hände sen?" är det nästan ett år sedan deltagarna fattade sina beslut och tittarna får nu svar på alla sina frågor om vad som hänt både under inspelning och efter.

Ida Lind och Arvid Stark efter Gift vid första ögonkastet: "Sjukt mycket att berätta"
Arvid Stark och Ida Lind. Foto: SVT.

Ida Lind och Arvid Stark efter Gift vid första ögonkastet: "Det finns så sjukt mycket att berätta"

I det allra sista avsnittet av årets säsong av Gift vid första ögonkastet 2023 på SVT träffas deltagarna återigen för en gemensam grillfest för att ta reda på hur allas liv ser ut idag. Mycket har hänt och en stor hemlighet lyfts fram i ljuset. Arvid ansluter sig till gänget lite senare än de andra och gör entré med sin cykel. Hela gänget tar emot honom med glädje och en stor gruppkram innan  gänget noterar att Ida inte är med. Det frågar varför han kommer själv och varför inte Ida är med.

– Ja det finns sjukt mycket att berätta alltså, det har ju hänt ett och annat, svarar Arvid kryptiskt.

Och med den cliffhangern lämnar han gruppen för att ta en dusch.

Ida Lind och Arvid Stark efter Gift vid första ögonkastet: "Sjukt mycket att berätta"
Ida Lind. Foto: SVT.

"En gravidsticka på kudden"

När Arvid väl ansluter sig till gruppen efter en dusch och ett snabbt ombyte dröjer det inte länge innan de tvingar honom att ta tjuren vid hornen och berätta vad det är som händer mellan honom och Ida.

– Det har ju hänt sjukt mycket, men vi tar en skål, säger han och märkbart drar ut på orden.

Plötsligt byter kameran riktning till en grusväg bakom de andra deltagarna. Det är då Ida som kommer gåendes med sin gravidmage, och de andra deltagarna blir både överraskade och glada. Både Arvid och Ida har haft en stor längtan efter barn och redan sen strax efter giftermålet har prat om barn varit en stor del för båda under relationen.

– Oavsett om det skulle skita sig mellan mig och Arvid eller inte så kommer han att vara en fantastisk pappa till ett barn. Jag slängde p-pillerkartan och det gick jättefort, jag är superglad, berättar Ida.

De har sina aningar om att barnet blev till under deras smekmånadsresa och Ida valde att berätta om graviditeten för Arvid på ett kanske lite annorlunda sätt.

– Ida hade ju inte sagt någonting till mig utan helt plötsligt låg det bara en gravidsticka på kudden när jag kom hem. Då tänkte jag att tänk att det är den här kvinnan som skall bli mamma till mina barn, berättar Arvid.

Den 12 juni föddes dottern Rakel och den nyblivna familjen mår bra.

Vi öskar hela familjen all lycka i livet och vill du se avsnittet så finns "Gift vid första ögonkastet - Vad hände sen?" att se på SVT från och med 26 juni.

NÄSTA ARTIKEL