I hatets mitt säsong 2 – Detta vet vi

I hatets mitt säsong 2 – Detta vet vi

  • SVT Play
Filmtopp
Uppdaterad 19 juli 2023 kl. 08:55 | Publicerad 18 juli 2023 kl. 13:00

Räkna inte med fortsättning på kriminaldramat

Undrar du om vi kommer att få se "I hatets mitt" säsong 2 med Stephen Graham på SVT Play? Det bedöms i nuläget som högst osannolikt.

I det populära brittiska kriminaldramat följer vi en infiltratör som hoppas att stoppa framtida attacker när han infiltrerar en neo-nazistiska terrorgrupp. Men snart tvingas han att ställa sig frågan om alla på den andra sidan verkligen är fiender. De fem avsnitt som finns att se av serien är alla tillgängliga på SVT Play. Har du sett alla och undrar ifall vi kommer att få se I hatets mitt säsong 2? Då är vi rädda att behöva göra dig besviken.

Stephen Graham. Foto: ITV.

Inga planer på "I hatets mitt" säsong 2

Denna verklighetsbaserade serie som hade premiär på SVT Play den 5 juli följer en tid av politisk oro i Storbritannien, präglad av brexit och terrorattacker, inser aktivistgruppen "Hope not hate" att de måste infiltrera den neo-nazistiska terrorgruppen National Action. I huvudrollen ser vi Stephen Graham. Kommer han liksom resten av produktionen att återvända för en andra säsong? Det finns det i nuläget inga planer på.

I hatets mitt är genomförd som en miniserie, vilket innebär att den endast är planerad att utgöra en säsong. Med andra ord berättar skaparna färdigt historien över de fem avsnitten. Vidare finns det heller ingen skapare ombord som gett oss hopp om en andra säsong. 

Saker och ting kan alltid ändras, särskilt med populära serier likt denna, men i detta fall skulle vi råda dig att inte hoppas för mycket på I hatets mitt säsong 2. Är du i starkt behov av nästa brittiska kriminalserier att få tiden att gå kan du spana in våra rekommendationer med de allra bästa.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL