Premiär för nya Husdrömmar säsong 9

Husdrömmar – då släpps nästa säsong med nya avsnitt

  • SVT Play
Filmtopp
16 december 2022 kl. 08:12

Nu lämnar vi Sicilien för den här gången

I går tog det slut för den här säsongen av "Husdrömmar Sicilien" men den som är sugen på fler avsnitt behöver inte vänta länge. Strax efter nyår kommer vi att återse flera drömhus.

SVT-programmet Husdrömmar har rullat sedan 2014 och har under årens gång bjudit på nio stycken säsonger och spinoffserien Husdrömmar Sicilien. Att vi inte kan få nog av att följa med på människors olika drömhusprojekt är alldeles uppenbart.

I går var det säsongsavslutning för den tredje säsongen av Husdrömmar Sicilien, som till skillnad från originalserien består av 30-minutersavsnitt istället för entimmare. Under ledning av Pernilla Månsson Colt nominerades serien i kategorin Årets livsstilsprogram på Kristallen 2022 och har blivit en stor tittarfavorit.

Flera säsonger av Husdrömmar släpps på SVT

Den som väntar på något gott - behöver inte vänta länge alls. Tack och lov har SVT redan nu bestämt sig för att göra alla tidigare avsnitt av Husdrömmar – alltså inte Husdrömmar Sicilien – tillgängliga den 21 januari nästa år. Inga avsnitt av Husdrömmar finns i dag att streama på SVT Play, men snart blir det alltså ändring på det.

När det däremot kommer till helt nya avsnitt måste vi ha lite mer is i magen. Vi väntar fortfarande på  besked från SVT när en ny säsong blir officiellt bekräftad, men vi är inte särskilt oroliga över den biten. Gissningsvis blir det Husdrömmar Sicilien och inte Husdrömmar som vi får ta del av framöver.

Då kommer nya avsnitt av Husdrömmar

 

Eftersom någon fortsättning ännu inte är officiellt bekräftad har vi inte heller något premiärdatum. Om vi ser till programmets historik har också premiärerna varierat något från år till år, men vi skulle tro att vi får se nya avsnitt först till hösten 2023.

Vi håller er uppdaterade så fort vi får veta mer om nya säsongen av Husdrömmar.

NÄSTA ARTIKEL