Hotell Romantik – med Keyyo & Erik Ekstrand

Hotell Romantik – med Keyyo & Erik Ekstrand

  • SVT Play
Filmtopp
20 november 2022 kl. 08:00

SVT:s nya dejtingprogram

I vinter kan vi alla ta del av "Hotell Romantik" på SVT och SVT Play. Ett nytt dejtingprogram under ledning av Kristina "Keyyo" Petrushina och Erik Ekstrand,

Veckan efter att vi har ringt in det nya året är det dags att slå sig ner i TV-soffan för att ta del av SVT:s nya dejtingprogram – Hotell Romantik, som består av åtta stycken avsnitt på 53 minuter vardera.

Här får vi följa 28 stycken, äldre singlar som söker efter den rätta på ett vackert, schweiziskt alphotell. Ingen är under 65 år – förutom programledarna och delar av hotellpersonalen. Och till skillnad från vad man kan tro, är det inga vintriga miljöer vi befinner oss i utan allt är filmat i de vackra bergsmiljöerna under årets soliga halva.

Se trailern här nedan:

Med Keyyo och Ekstrand i spetsen

De som leder programmet är inga mindre än underbara Kristina “Keyyo” Petrushina och Erik Ekstrand, som "gör allt som står i sin makt" för att ge deltagarna en så pass "magisk upplevelse som möjligt.

Vidare utlovas humor och självdistans och äventyrliga aktiviteter som höghöjdsbanor, rodel, paraglide och skogsrave. Varje kväll avslutas med middag och dans, och då utses kvällens par som får en övernattning i en romantisk alpstuga. 

Hotell Romantik har premiär den 8 januari på SVT och SVT Play.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL