Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Premiär för Hårt väder – nya serien med David Batra

Hårt väder säsong 2 – allt vi vet

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 november 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 november 2022

Oklart om programmet får fortsättning

Har du sett färdigt David Batras äventyrsprogram och undrar vad som händer med det härnäst? Här är allt vi vet om "Hårt väder" säsong 2.

I det nya programmet med en av Sveriges mest älskade komiker, David Batra, följer vi med honom på fem extraordinära resor till platser runt om i världen där folket lever under extrema väderförhållanden. Samtliga avsnitt finns nu att streama på SVT Play. Har du betat av alla avsnitt och vill veta ifall vi får se Hårt väder säsong 2? Filmtopp har grävt i saken, och vågar inte gå i god för att det kommer mer av programmet.

Hårt väder säsong 2 – allt vi vet
Foto: SVT.

Som saker och ting står just nu räknar vi inte med en andra säsong av Hårt väder. SVT har inte gått ut med att de beställt något mer av produktionen. Vidare är det oklart vad David Batras inställning är till att återgå för att göra fler säsonger. Att döma av hans resumé i det sista avsnittet verkar han inte inställd på att återvända: 

– Det här var sista resan, säger David Batra till tittarna.

Han säger följande om de insikter äventyren har gett honom:

– Fem oförglömliga platser med fem extremväder. Jag har lärt mig att vi lyckligtvis har en otrolig förmåga att anpassa oss, och att vi överlever beror på att vi är fantastiska på att samarbeta. Som stor bonus kan man ha väldigt kul med varandra och skratta åt samma saker även om man haft helt olika liv. Ska man lösa problem med varandra tror jag att det är en bra start.

Vad tyder på att vi får Hårt väder säsong 2?

Men vem vet, när intrycken väl har lagt sig för David Batra och han känner för att ge sig ut igen kanske han vill packa väskan på nytt. Programmet har onekligen fått stort gensvar, och tillhör därmed en av SVT Plays mest populära just nu. På Instagram skriver David Batra att sista avsnittet av serien finns uppe, men att han älskar att så många tittar på avsnitten. Kanske vill Batra även ge igen för all kärlek som han fått av fansen.

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som händer Hårt väder säsong 2.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL