Lennart Jähkel om Hålla samman: “roligare och roligare att skådespela“

Hålla samman säsong 2 – stjärnornas svar om seriens framtid

  • SVT Play
Filmtopp
27 november 2023 kl. 12:11

Lennart Jähkel svarar på Filmtopps fråga om en andra säsong av Hålla samman

I en intervju med Filmtopp svarar Lennart Jähkel, Michaela Thorsén och Ulrika Nilsson på frågan om en andra säsong av dramaserien "Hålla samman". Får stjärnorna bestämma finns det goda chanser för en fortsättning.

"Hålla samman" är SVT:s nya dramaserie om två raka motsatser till systrar vars pappa diagnostiseras med alzheimer. De två systrarna är överens om att situationen kräver handling, men förstås helt oense om hur nästa drag ska se ut. I seriens tre huvudroller hittar vi Lennart Jähkel, Michaela Thorsén och Ulrika Nilsson.

Dramaserien har rullat på SVT och SVT Play under hösten och den första säsongen går i mål med sitt åttonde avsnitt den 6 december. Om det blir en fortsättning på serien med uppföljande säsonger är inte bekräftat, men om seriens tre stjärnor får bestämma ser det ljust ut för Hålla samman.

Hålla samman säsong 2 – stjärnornas svar om seriens framtid
Foto: Filmtopp Int.

Lennart Jähkel om Hålla samman säsong 2: "Gärna för mig!"

Såväl Filmtopp som den populära seriens fans är nyfikna på om det blir en fortsättning på serien. SVT har ännu inte uttalat sig om framtiden, men baserat på informationen som Filmtopp har fått från seriens tre stjärnor finns det all anledning att hoppas på Hålla samman säsong 2.

När Filmtopps Eric Diedrichs intervjuade Lennart Jähkel, Michaela Thorsén och Ulrika Nilsson och frågade om de hade kunnat tänka sig fortsätta med serien efter den första säsongen var alla rörande överens om att de gärna gör en säsong till.

– Vill publiken så vill vi, svarade Michaela Thorsén kort och gott.

Ulrika Nilsson ser ingen anledning till att tveka om hon får frågan:

– Hade jag fått frågan, "vill du vara med den här familjen som Petra", så skulle jag inte blinka. Jag älskar mina medarbetare. Den här produktionen har verkligen varit en fröjd att jobba med.

Och Lennar Jähkel stämmer in:

– Ja, samma här. Jag tycker att det har varit fantastiskt. Det är så roligt att ha gjort det här. Gärna för mig!

Det kan med andra ord dröja en stund till innan vi får någon definitiv bekräftelse på att säsong 2 blir av, men stjärnornas godkännande och entusiasm är utan tvekan en pusselbit som viskar om att det bådar gott för en framtid för Hålla samman. Läs hela Filmtopp intervju här.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL