Gifta säsong 2 – Detta vet vi

Gifta säsong 2 – Detta vet vi

  • SVT Play
Filmtopp
Uppdaterad kl. 12:05 | Publicerad 15 maj 2023 kl. 03:05

Återser vi Sean Bean och Nicola Walker i en ny säsong?

Tittarna vill ha mer av dramaserien där Sean Bean och Nicola Walker spelar ett äldre par som tar sig genom nya prövningar. Här är allt vi vet om "Gifta" säsong 2.

I BBC:s drama som finns att streama i sin helhet på SVT Play följer vi det äkta paret Emma och Ian, spelade av Sean Bean och Nicola Walker. Tillsammans har de gått igenom livets alla olika prövningar, från att ha förlorat ett barn till att ha uppfostrat en adoptivdotter och tagit hand om sina föräldrar. Med alla avsnitt ute uppstår frågan om vi kan förvänta oss att se Gifta säsong 2.

Gifta säsong 2 – Detta vet vi
Foto: BBC.

Ännu inget besked runt Gifta säsong 2

Gifta har funnits tillgänglig i Storbritannien sedan hösten 2022 men BBC har trots det inte bekräftat om en andra säsong av Gifta kommer att beställas. Vi kan heller inte säga att den fått tillräckligt med positiv respons av recensenter för att det ska kännas solklart att den får fler avsnitt. 

Men även om kritiker inte förälskat sig i Gifta finns det en publik som tycker bättre om den. Det som många tycker gör den intressant är att den tar upp ytterst verkliga och mänskliga frågor om upp- och nedgångar i en långvarig relation. Därför skulle det rimligen gå att fortsätta berättelsen från där första säsongen slutar och utforska nästa kapitlet i Ians och Emmas liv.

Något ytterligare som talar för att vi kan få se mer av serien är att dess manusförfattare Stefan Golaszewski har vanan att skriva serier som varar över fler säsonger. Detta inkluderar Him And Her och Mum som rullade över fyra respektive tre säsonger. 

Filmtopp håller dig uppdaterade runt "Gifta" säsong 2.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL