Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Gift vid första ögonkastet säsong 8 – detta vet vi

Gift vid första ögonkastet säsong 8 – detta vet vi

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 mars 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 mars 2021

När kommer säsong 8 av Gift vid första ögonkastet?

Den populära realityserien "Gift vid första ögonkastet" är en succé på flera håll runt om i världen, och i Sverige är den inne på sin sjunde säsong. Frågan är bara om vi kan se fram emot ytterligare avsnitt när pågående säsong tar slut?

Från Gift vid första ögonkastet säsong 7
Foto: Ulrika Malm / SVT

"Gift vid första ögonkastet" är mitt uppe i sin sjunde säsong – det första avsnittet kom den 18 februari och det nionde och sista avsnittet släpps den 8 april. Redan nu är det dock många som är nyfikna på om det kommer fler säsonger, så vi har valt att nysta fram ett svar på frågan.

Gift vid första ögonkastet är realityserien där ofrivilliga singlar matchas med varandra – helt utan vetskapen om vem de matchas med – för att sedan träffas för första gången i samband med deras vigsel. Därefter får tittaren följa deras liv som nygifta och se om de efter fyra veckor bestämmer sig för att antingen fortsätta äktenskapet eller avsluta det.

MER LÄSNING: 140+ filmer på SVT Play våren 2021

Vad vi vet om Gift vid första ögonkastet säsong 8.

Ja, vi kan vänta oss minst en säsong till av "Gift vid första ögonkastet"! För den som är sugen på att hitta kärleken går det redan nu att anmäla sig till säsong 8 av serien. Kraven på den som vill vara med i serien är endast att man ska vara över 18 år, att man inte ska ha barn som är yngre än 18 år – och att man ska vara redo att hitta kärleken såklart.

När kommer säsong 8 av Gift vid första ögonkastet?

Något exakt datum för nästa säsong av "Gift vid första ögonkastet" ser inte ut att vara spikat, men genom att titta på när föregående säsonger hade premiär kan vi ändå få ett hum om när säsong 8 kan tänkas landa på SVT. Både säsong 6 och säsong 7 av serien hade sina premiärer i februari, så vi kan rimligtvis anta att säsong 8 kommer att komma i februari 2022.

MER LÄSNING: SVT Play snart större än SVT 1

NÄSTA ARTIKEL