Bäst i test ny säsong

Final i Bäst i test 2023 på SVT – hen vinner årets säsong

  • SVT Play
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 17:04 | Publicerad 21 april 2023 kl. 02:04

Anne Lundberg – årets sista gäst

Anne Lundberg skapar ett museum om sig själv, Henrik Nyblom lägger ägg i ett glas och Linnea Wikblad viker ihop en presenning. Nikki Amini öppnar en flaska bubbel och Marko Lehtosalo summerar sin medverkan i programmet.

Final i bäst i test
Foto: Oliver Martin Henriquez / Baluba.

Det har blivit dags för final i Bäst i test 2023 på SVT

Nu börjar den sjunde och sista säsongen av Bäst i test på SVT lida mot sitt slut, programmet där deltagarna tar tramsiga och underliga uppgifter på största allvar. Årets fasta panel består av Henrik Nyblom, Linnea Wikblad, Nikki Amini och Marko Lehtosalo som alla tävlar om att vara bäst i varje test. Som programledare har vi i vanlig ordning duon Babben Larsson och David Sundin.

Det har bjudits på tester och prestationer i alla dess möjliga former. Allt från Janne Anderssons imponerande känsla för att estimera tid, Måns Möller och Henrik Nybloms brysselkålsutmaning som slutade i hulkningar och spyor till Marcus Berggrens hjälteutmaning som resulterade i att han tände eld på ett barn. Nu skall agnarna skiljas från vetet och vinnaren av Babbens byst utses!

Säsongens sista gäst är Anne Lundberg, bäst i test 2023
David Sundin och Anne Lundberg. Foto: Oliver Martin Henriquez / Baluba.

Säsongens sista gäst är Anne Lundberg

Årets sista gäst är ingen mindre än journalisten och programledaren Anne Lundberg som berättar att hon älskar att leka och att dagen de spelade in testerna är den roligaste dagen i hela hennes liv. Det bjuds på tester i att skjuta en champagnekork så långt som möjligt, deltagarna skall skapa ett museum om sig själva och ha rundvandring, lägga ägg i ett glas och vika en presenning under tidspress.

Linnea Wikblad vinner bäst i test 2023 på tv4
Foto: SVT.

Vinnaren av årets Bäst i test

När alla säsongens tester är avklarade står det mellan två starka kandidater. Marko Lehtosalo och Linnea Wikblad är de som tveklöst har presterat bäst i alla test. Den som kammar hem Babbens byst och årets titel som Bäst i test är Linnea Wikblad. Stort Grattis!

Trots att finalen är avklarad så kommer det faktiskt ett bonus-avsnitt på SVT fredag den 27 april. Här får vi se de tester som inte fick plats eller var lite för märkliga för det ordinarie programmet, missa inte detta! 

Vi vill passa på att tacka SVT för sju fantastiskt underhållande säsonger av "Bäst i test", nu är det upp till TV4 att ta över facklan och försöka skapa lika bra underhållning.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL