Lasse Berghagens fortsatta diss mot Allsång på Skansen – nu med Pernilla Wahlgren

Fansens tokhyllning till Pernilla Wahlgren – efter premiären i Allsång på Skansen

  • SVT Play
Filmtopp
28 juni 2023 kl. 07:21

Succédebut i nya programledarrollen

Under tisdagskvällen gjorde Pernilla Wahlgren sitt första framträdande som programledare för "Allsång på Skansen". Nu blir hon tokhyllad av fansen som menar att hon gjort ett utmärkt första jobb.

Nu har årets säsong av Sveriges mest älskade sommarprogram dragit i gång för en ny vända. Extra speciellt inför Allsång på Skansen 2023 har varit att den folkkäre mångsysslaren Pernilla Wahlgren tagit över vid rodret som programledare efter Sanna Nielsen. Så, hur gick den efterlängtade debuten för Pernilla? Tittar vi på stämningen på plats och fansens reaktioner därefter är det tydligt att hon har mäktat med en succé av ordentlig rang.

Fansens tokhyllning till Pernilla Wahlgren – efter premiären i Allsång på Skansen
Foto: Morgan Norman /SVT.

Fansens tokhyllning till Pernilla Wahlgren – efter premiären i Allsång på Skansen

Många var förväntansfulla när den nya programledaren skulle presenteras på Sollidenscenen i Stockholm. När Pernilla Wahlgren väl klev fram för att möta jublet gjorde hon det med en prao-skylt på klänningen, vilket många i efterhand menar att hon lika gärna kunnat kasta i det lyckliga folkhavet framför henne. Nej, fansen verkar överlyckliga över hennes insats i hedersuppdraget som det är att leda programmet.

På hennes Instagram har Pernilla överösts med kärlek av fansen som tokhyllar henne. Så här lyder blott ett utdrag av alla de positiva kommentarer som riktats åt den nya programledarens håll: 

– Vilket jävla-håll-käften-öppningsprogram. Wahlgren for president!

– Du är bara bäst. Riktigt proffs.

– Bästa Pernilla, du är en stjärna. 

– Bra jobbat, du är fantastisk i rollen!

– Jag brukar byta kanal när Allsång på Skansen börjar, nu njöt jag av hela programmet och längtar redan till nästa vecka, du är bäst Pernilla

– Fullblodsproffs ut i fingerspetsarna tamesjutton. Ingen har gjort det bättre än du. Grymt imponerad.

– Vilken rivstart! Så proffsigt och humoristiskt – fast hade inte väntat mig nått annat. Älskar din självdistans och hur du bjuder på dig själv.

– Det där gjorde du bra! Bästa allsången jag sett.

– Satt som fastklistrad framför tv idag. Vilken start. Jättebra, och så härligt levnadsglad och rolig du är. Längtar redan till nästa vecka.

Fansens tokhyllning till Pernilla Wahlgren – efter premiären i Allsång på Skansen
Bianca Ingrosso på plats för att välkomna mamma Pernilla till anrika Sollidenscenen. Foto: SVT.

En lyckad premiär i stort

Premiären av Allsång på Skansen 2023 var inte bara lyckad för Pernilla Wahlgrens del, utan kvällen som helhet gav publiken vad de ville ha. Inte bara satt dottern tillika superinfluencern Bianca Ingrosso med i publiken, tillsammans med en rad andra bekanta ansikten, vi fick även se en rad stora gästartister kliva upp och framföra sina nummer. Däribland Mando Diao, som är aktuella med en ny skiva, och Eurovision-vinnaren Loreen

Nästa avsnitt av "Allsång på Skansen" med Pernilla Wahlgren sänds på tisdagen den 4 juli klockan 20:00.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL