Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Fångade du upp Zara Larssons kupp i Allsång på Skansen?

Fansens reaktion på Zara Larssons kupp i Allsång på Skansen: "Big ups till henne"

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 juli 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 juli 2023

Superartisten drog till med hatramsa under gårdagen

Under tisdagen uppträdde Zara Larsson på "Allsång på Skansen" som nu leds av Pernilla Wahlgren. När hon sjöng "Genom eld och vatten" tillsammans med publiken tog hon tillfället att hata på fotbollslaget AIK. Så lyder fansens reaktion på det hela.

I takt med att vi går längre in på sommaren höjer ett av Sveriges största TV-program Allsång på Skansen temperaturen. Under första veckan med Pernilla Wahlgren som programledare fick vi se storheter som Mando Diao och Loreen på Sollidenscenen. Under säsongens andra avsnitt var det ingen mindre än superstjärnan Zara Larsson som tog del av folkfesten, där bland annat Benjamin Ingrosso gick att hitta, och hon satte tydligt avtryck på aftonen. Inte minst när hon tog tillfället att genomföra en "kupp" mot AIK.

Fansens reaktion på Zara Larssons kupp i Allsång på Skansen: "Big ups till henne"
Foto: SVT.

Fansen reagerar på Zara Larssons kupp i Allsång på Skansen 2023: "Big ups till henne"

Fotboll verkar knappast oheligt för Zara Larsson som berättat att hon är ett Bajen-fan. När hon valde att sjunga allsångslåten Genom eld och vatten kunde hon därför inte låta bli att mima "Och vi hatar AIK" som en hälsning till stockholmsrivalerna. Även om en del anhängare till klubben säkerligen retat sig på artistens "kupp" har många fans gett gott om beröm för hennes kaxighet. 

"Big ups till Zara Larsson", skriver en användare på Twitter och hyllar henne för att hon gjorde det samtidigt som hon stirrade rakt in i kameran. "Vad säger man Zara Larsson? ÅH VI HATAR AIK!", skriver en annan. 

En som däremot inte verkar lika lycklig över det hela är Larssons pojkvän Lamin Holmén, som är just AIK-supporter. Senare under kvällen, när reaktionerna hade börjat trilla in på sociala medier, delade hon följande bild på sin Instagram-story:

Fans reagerar på Zara Larssons kupp i Allsång på Skansen: "Big ups till henne"

En som förmodligen uppskattade Larssons kupp var Djurgårdens sportchef Bo Andersson som befann sig på plats i publiken, och som under en sekvens fick sjunga med i låten tillsammans med Pernilla Wahlgren. 

"Allsång på Skansen" 2023 rullar fram till och med den 15 augusti. Nästa vecka får vi se artisterna Rickard Söderberg och Malena Ernman, Olivia Lobato, Erika & Cecilia, Måns Zelmerlöw & The Agreement och Panetoz kliva upp på scenen för att underhålla publiken och TV-tittarna.

Pernilla Wahlgrens första säsong som programledare för Allsång på Skansen har varit en snackis sedan långt innan premiären – med både glada tillrop över hennes roll och en del kritik. Under de inledande programmen har Pernilla gett svar på tal och det är ingen överdrift att kalla starten för en succé. Under det första avsnittet fullständigt krossade hon konkurrenten Lotta Engberg och Lotta på Liseberg. Nästan 750 000 fler såg Allsång på Skansen än Lotta på Liseberg under det förstnämnda programmets första avsnitt för säsongen. Om succén fortsätter återstår att se, men med dragplåster som de ovan nämnda artisterna och med snackisar som situationen med Zara Larsson tvivlar vi inte på fortsatt starka tittarsiffror genom hela den pågående säsongen av Allsång på Skansen.

Zara Larsson är just nu högaktuell med flertalet svenska projekt. Utöver sin medverkan på Allsång på Skansen spelade hon också på festivalen Lollapalooza i Stockholm häromdagen – ett framträdande har hyllats på flera håll. Under spelningen fick hon sällskap av Carola och, precis som hon gjorde på Allsång på Skansen, spelade hon den nya singeln "End of Time". Längre fram kommer hon dessutom att göra skådespelardebut i Netflix film En del av dig. Filmen blir inte bara Larssons skådespelardebut, utan även Sigge Eklunds regidebut.

 

NÄSTA ARTIKEL