Experimentet fortsätter med ny säsong av "Kärlek kostar kilon"

Experimentet fortsätter med ny säsong av "Kärlek kostar kilon"

  • SVT Play
Filmtopp
19 juli 2023 kl. 15:00

Realityserien tillbaka på SVT

I dag är det premiär för "Kärlek kostar kilon" säsong 4 på SVT Play. I den får vi fortsatt följa med när modiga par deltar i ett experiment för att komma tillrätta med sin viktökning och gjuta nytt liv i sitt parförhållande.

Man träffas, blir kär, flyttar ihop och efter några år kommer sambokilona smygande. I vissa fall handlar det om kraftigt ohälsosam viktökning. I den danska realityserien Kärlek kostar kilon, som nu är tillbaka på SVT med sin fjärde säsong, får vi tätt följa tre par som kämpar för att hitta tillbaka till den gnista som fanns när de först förälskade sig i varandra. 

Experimentet fortsätter med ny säsong av "Kärlek kostar kilon"
Foto: Sanne Holmgaard Christophersen / DR.

Det här händer i första avsnittet av "Kärlek kostar kilon" säsong 4

När vi träffar dem i det första avsnittet av den nya säsongen har paret Maria och Søren tillsammans gått upp 60 kilon, och nu börjar Maria frukta att deras livsstil kan kosta dem förhållandet. Hon har inte bara börjat gömma sin kropp, utan också helt tappat sexlusten.

Johnny och Inger hoppas på att både deras relation och deras kroppar ska bli friskare under de kommande sju månaderna. Vidare har det unga paret Jesper och Signe hamnat i snabbmatsfällan, och nu vill de starta om sin livsstil. Signe hoppas framför allt att förändringen även kan innebära att paret ska få sitt sexliv tillbaka.

Den fjärde säsongen av "Kärlek kostar kilon" består av sammanlagt sex avsnitt där ett nytt släpps varje vecka. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL