Därför ställer Tommy Körberg in Allsång på Skansen

Därför ställer Tommy Körberg in Allsång på Skansen

  • SVT Play
Filmtopp
Uppdaterad 09 augusti 2023 kl. 07:34 | Publicerad 08 augusti 2023 kl. 17:03

"Tyvärr kommer jag inte att delta"

I finalavsnittet av "Allsång på Skansen" kommer Tommy Körberg att lysa med sin frånvaro. Nu berättar stjärnan varför han inte kan medverka i det populära programmet.

Nästa vecka, i finalavsnittet av Allsång på Skansen, skulle Tommy Körberg vara en av de medverkande artisterna. Så blir inte fallet, skriver SVT i ett pressmeddelande.

Till skillnad från vad man kan tro, så är det är inte något stormigt väderkaos som sätter stopp för den folkkära artisten.

Därför ställer Tommy Körberg in Allsång på Skansen

Anledningen till att Tommy Körberg inte kan medverka i finalen – tillsammans med artister som David Ritchard, Helen Sjöholm, Viktor Leksell, Samir & Viktor och det norska stjärnskottet Dagny, beror på ryggsmärtor.

Körberg, som tidigare fick ställa in sin pågående jubileumsturné Grand finale!, har också varit inlagd på sjukhus för åkommorna:

– Tyvärr kommer jag inte att delta i Allsången nästa vecka. Jag behöver fokusera på min återhämtning inför premiären av Änglagård. Jag har blivit diagnostiserad med streptokocker som sitter på en av kotorna i ländryggen, vilket leder till nervsmärta som jag nu måste behandla, säger Tommy Körberg i SVT:s pressmeddelande.

Tommy Körberg och Helen Sjöholm
Tommy Körberg och Helen Sjöholm. Foto: Mats Bäcker via SVT

Syns på teaterscenen med Helen Sjöholm igen

Änglagård, som Körberg nämner, är en musikaluppsättning av Colin Nutleys filmklassiker. Premiären är satt till den 9 september och även där är det tänkt att Tommy Körberg och Helen Sjöholm skall stå på scenen tillsammans.

Om någon ytterligare artister medverkar för att ersätta Tommy Körberg är i dagsläget inte klart, men vi håller er uppdaterade om så är fallet.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL